x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jolie, din nou fata tatei

Jolie, din nou fata tatei

22 Feb 2010   •   00:00
Jolie, din nou fata tatei
Sursa foto: /Splashnewsonline.com

Angelina Jolie şi tatăl ei, actorul Jon Voight, au fost fotografiaţi împreună, duminică, la Veneţia, în timp ce se plimbau pe Canal Grande, alături de partenerul de viaţă al actriţei americane, Brad Pitt, şi de copiii lor, informează accesshollywood.com.



Familia Jolie-Pitt se află de câteva zile în Italia, deoarece Angelina Jolie va începe în scurt timp filmările pentru "The Tourist", un thriller în care va juca alături de Johnny Depp.

Fotografiile care îl prezintă pe Jon Voight, în vârstă de 70 de ani, alături de celebra lui fiică, par să confirme informaţiile publicate în noiembrie 2009 potrivit cărora cei doi s-au împăcat, după mulţi ani de înstrăinare.

"Păstrăm legătura, dar nu vorbim în mod regulat", a declarat Jon Voight pentru revista US Weekly cu acea ocazie. "Ne iubim şi acesta este lucrul cel mai important", a declarat acesta.

În 2007, revista People a publicat un interviu cu venerabilul actor american, în care acesta declara că a încercat să îmbunătăţească relaţia pe care o are cu fiica sa, informează Mediafax.

"Le transmit de fiecare dată dragostea mea şi sunt întotdeauna disponibil pentru ei, în orice moment şi în orice situaţie în care ei ar avea nevoie de mine", a declarat Jon Voight, referindu-se la Angelina şi la fratele acesteia, James Haven.

În luna ianuarie anul acesta, tot Jon Voight a fost acela care a infirmat primul speculaţii apărute în mass-media potrivit cărora cuplul Jolie-Pitt s-a destrămat.

"Astea sunt prostii. E o poveste inventată", a declarat Jon Voight.

Angelina Jolie a refuzat timp de mai mulţi ani să vorbească cu tatăl său şi nu i-a permis să-şi vadă nepoţii din cauză că acesta a declarat în 2003 că fiica sa "are serioase probleme mintale", în mai multe interviuri televizate.

Potrivit unui prieten al familiei Voight, tatăl şi fiica au avut o întâlnire în februarie 2009 şi se pare că au păstrat legătura de atunci. Aceeaşi sursă a spus că Brad Pitt, partenerul Angelinei, ar fi facilitat această împăcare. "Angie a făcut primul pas. (...) Brad a susţinut-o, fiind un element-cheie în demersul ei", a spus sursa citată.

Angelina Jolie este fiica lui Jon Voight şi a Marchelinei Bertrand, fosta soţie a actorului, care a murit pe 27 ianuarie 2007, din cauza unui cancer ovarian. Născută la Chicago, Bertrand a studiat actoria cu faimosul Lee Strasberg, dar şi-a întrerupt cariera după ce s-a căsătorit cu actorul, în 1971. Cuplul a avut doi copii, James şi Angelina, înainte de a divorţa în 1978. Bertrand şi-a crescut copiii mai mult singură, iar Jolie şi tatăl ei nu au vorbit unul cu celălat timp de mai mulţi ani, însă atitudinea actriţei faţă de acesta a început să se schimbe după moartea lui Bertrand.

În memoria mamei sale, Jolie, care creşte şase copii împreună cu partenerul său de viaţă Brad Pitt, şi-a numit una dintre fetiţe Vivienne Marcheline.

×
Subiecte în articol: magazin