x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jose Carreras, la Sala Palatului

Jose Carreras, la Sala Palatului

de Adrian Vaduva    |    03 Oct 2008   •   00:00

Alături de renumitul tenor Jose Carreras şi soprana Alexandra Coman, pe scena Sălii Palatului vor mai urca baritonul de origine spaniolă Angel Odena şi maestrul dirijor David Gimenez.



Alături de renumitul tenor Jose Carreras şi soprana Alexandra Coman, pe scena Sălii Palatului vor mai urca baritonul de origine spaniolă Angel Odena şi maestrul dirijor David Gimenez. Spectacolul ce va avea loc la 4 octombrie va beneficia, totodată, şi de participarea extraordinară a Orchestrei Filarmonicii George Enescu. Biletele pentru acest concert sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta şi pe www.myticket.ro, cu preţuri între 60 şi 750 de lei. Încasările din vânzarea biletelor vor fi folosite integral în sprijinul copiilor aflaţi în zonele afectate de inundaţii din nordul Moldovei. "Proiectul îşi doreşte să ajute copiii afectaţi de inundaţii şi o face într-un mod deosebit de nobil", a declarat Alexandra Coman.


News

LA MUZEU. Sălile Kretzulescu ale Muzeului Naţional de Artă al României găzduiesc o colecţie de aproximativ 200 de cristaluri de Boemia de la mijlocul secolului al XIX-lea şi până în contemporaneitate. Totodată, MNAR adăposteşte şi o colecţie de 61 de desene florentine din secolul al XVII-lea, toate aparţinând colecţiei Muzeului Luvru. Programul de vizitare a celor două expoziţii este miercuri-duminică între 10:00 şi 18:00. De asemenea, la Muzeul Grigore Antipa puteţi admira peste 60 de specii de reptile vii. Programul de vizitare este miercuri-vineri (10:00-18:00), iar în week-end – 10:00-19:00. (A.V.P.)


VAN DYK, LA ARENE. Cel mai cunoscut DJ al lumii, Paul van Dyk, revine în România în cadrul unui concert extraordinar, parte a turneului Vonyc Sessions World Tour 2008, pe care îl va susţine la Arenele Romane din Bucureşti, la data de 10 octombrie. Cu siguranţă admiratorii muzicii sale vor fi încântaţi să redescopere piese mai vechi, dar şi piese de pe cel mai recent album al său intitulat" In Between" şi lansat în această vară. În deschiderea concertului, care va începe la ora 22:00, va cânta DJ Pagal. Evenimentul este organizat de The Mission. Ultimul show al lui Paul van Dyk în ţara noastră a avut loc anul trecut, la data de 22 decembrie. (O.M.B.)


REGGAE ÎN SUBURBIA. Joi, 9 octombrie, în Club Suburbia, este o seară reggae, cu Root Souljah din Bulgaria, despre care se spune că ar fi "cea mai bună formaţie  din Europa". Compus din Alex G – chitară, Cheeba – saxofon, keyboards, Dizza – percuţie, Flambe – bas, Peshi – trombon, Sandi – tobe, Sen I – voce, Vlade – trompetă, Yasha – keyboards, grupul are la activ un EP (Root Souljah – 2007) şi nenumărate concerte în Europa. Cei care vor să asculte "cum sună" trupa o pot face accesând pe www.suburbia.ro linkul Root Souljah. La concertul de joi, intrarea este 15 lei, iar în deschidere vor cânta Camuflaj (Cluj) şi Selecta B. (DJ, Elveţia). (Alex Revenco)

×
Subiecte în articol: anti tv