x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Josef Fritzl intenţiona să transforme subsolul unde şi-a sechestrat fiica în atracţie turistică

Josef Fritzl intenţiona să transforme subsolul unde şi-a sechestrat fiica în atracţie turistică

17 Noi 2008   •   00:00

Austriacul Josef Fritzl intenţiona să transforme beciul casei sale, unde şi-a sechestrat şi violat fiica timp de 24 de ani, într-o atracţie turistică, pentru a strânge bani pentru familia sa, informează The Telegraph.



Cumnata austriacului, Christine R., a dezvăluit planurile acestuia într-un interviu acordat unui tabloid din Austria. Ea a spus că Fritzl vroia să strângă bani pe care să-i ofere familiei sale, însă aceasta a refuzat categoric oferta. Austriacul ar fi vrut să ceară câte 10 euro pe vizită de la fiecare turist, a mai spus cumnata acestuia.

Fiica lui Fritzl, Elisabeth, în vârstă de 42 de ani, a născut şapte copii în urma violurilor. Unul dintre copiii ei a murit la scurt timp după naştere, din cauză că nu a primit îngrijiri medicale, a stabilit un expert mandatat de parchet. Trei dintre copii au stat închişi alături de Elisabeth, iar ceilalţi trei au fost adoptaţi de Fritzl şi de soţia acestuia.

În urma unei expertize psihiatrice s-a stabilit că Josef Fritzl este responsabil de acţiunile sale. Procesul acestuia va începe cel mai probabil la începutul anului viitor.
Mediafax

×
Subiecte în articol: lumea