x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kansas este casa Diavolului

Kansas este casa Diavolului

de Miruna Nicolae    |    02 Sep 2005   •   00:00
Kansas este casa Diavolului
MISTERE
La 40 de mile de Kansas, pe un drum de tara, se afla un cimitir unde Satana se simte ca acasa.

Daca ai intreba unde este casa Diavolului, majoritatea ar raspunde ca este undeva prin Iad. Dar locuitorii din Kansas sunt de alta parere. In estul orasului Kansas se afla un sat linistit, denumit Stull (craniu). Numele a fost dat dupa Silvester Stull, nascut in 1862. "Buba neagra" a satului este cimitirul Stull. La prima vedere, cimitirul pare normal, dar nu si daca il vizitezi. Un serif local patruleaza tot timpul in jurul cimitirului, pancarde care avertizeaza sunt puse de jur-imprejurul cimitirului, iar daca esti prins in cimitir esti arestat imediat. O marturie recenta a fost depusa in "Time", in care papa John Paul al II-lea, a declarat ca a comandat un avion care sa ocoleasca cimitirul. Nu pentru ca s-ar teme de serif ci pentru ca nu vrea sa zboare deasupra "unui pamant blestemat". Si in plus, prefixul satului este chiar 666. Iar drumul care trece prin satul Stull s-a numit pana in anul 1905 "Drumul Diavolului".

CIMITIRUL STULL. Cimitirul a fost citat prin diverse ghiduri si carti oculte si este unul dintre putinele locuri de pe Pamant, unde Satana se manifesta dupa bunul plac. Sunt zvonuri ca in fiecare an de Halloween, unul dintre cele sapte drumuri spre Iad se deschid si Satana insusi intra in lumea noastra. Se spune ca vine la cimitir pentru ca acolo este ingropat fiul sau. Alte zvonuri vorbesc despre un varcolac care viziteaza cimitirul si face pact cu Diavolul. Oameni oculti fac diverse ritualuri satanice, vrajitoarele stau cocotate in pini si trepte care se afla in fata bisericii coboara spre "nicaieri". Toate aceste lucruri se intampla in satul Stull. Vrajitoarele din pini au fost "vanate" de nenumarate ori de localnici. Altele vin odata cu echinoctiul de primavara ca sa plateasca tribut acestui copac, pe care il considera sacru. Oficialitatile au taiat pinul, cu o zi inainte de Halloween, in 1998. Dar chiar si in timpul taierii, copacul parea mai viu ca niciodata.

MARTORI. Intr-o noapte de Halloween, in anul 1999, reporterii de la Lawrence Journal Worl au fost martorii unei scene ciudate petrecuta in cimitir. Seriful patrula, dar nu a cerut jurnalistilor sa plece, cum facea alta data. Aproape de miezul noptii, inainte de deschiderea "drumurilor" care il lasa pe Diavol sa vina printre noi, un reprezentant al cimitirului a aparut si a cerut oamenilor sa plece de pe acea proprietate. Motivul a fost acela ca proprietarul cimitirului se teme ca daca fenomenul va fi mediatizat, o multime de fanatici vor vandaliza locul. Insa reporterii sunt de parere ca daca proprietarul le-ar permite sa faca un reportaj despre lucrurile ciudate care se intampla in cimitir, cu siguranta alti curiosi nu s-ar mai arata pe acolo.

×