x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kate Winslet a salvat-o de la moarte pe mama miliardarului Richard Branson (VIDEO)

Kate Winslet a salvat-o de la moarte pe mama miliardarului Richard Branson (VIDEO)

23 Aug 2011   •   09:08
Kate Winslet a salvat-o de la moarte pe mama miliardarului Richard Branson (VIDEO)

Vedeta din Titanic, Kate Winslet tine prima pagina a tabloidelor britanice, dupa ce in noaptea de luni spre marti a reusit sa o salveze pe mama in varsta de 90 de ani a miliardarului britanic Richard Branson din incendiul devastator care a cuprins resedinta acesteia, de pe insula Necker din Arhipelagul Insulelor Virgine Britanice.

Insula ii apartine lui Richard Branson, care a construit cateva vile si resedinte de lux, iar incendiul a fost cauzat cel mai probabil de un fulger, in timpul unui uragan care s-a abatut asupra acestei regiuni.

Laureata Premiului Oscar in 2009, pentru prestatia din The Reader, Kate Winslet se afla pe proprietatea pe care o detine pe insula Necker, alaturi de iubitul sau si cei doi copii, a declarat miliardarul britanic postului ITV

“A transportat-o pe mama in afara casei si a vorbit cu ea. I-a spus ca era ca intr-un film in care trebuie sa astepte ca regizorul sa strige , dar fraza aceasta nu a mai ajuns niciodata. Era destul de suprarealist pentru Kate sa se afle intr-o situatie reala', a mai spus Branson.

×