x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kim Basinger este rapita..."Daca telefonul moare, moare si ea"

Kim Basinger este rapita..."Daca telefonul moare, moare si ea"

25 Noi 2004   •   00:00

CINEMA
Va mai aduceti aminte de "Cabina telefonica"? Ei bine, variatiuni pe o tema asemanatoare, va prezentam "Celularul"... Merita sa incercati un apel. Iar daca v-ati intrat in mana incercati si "Rapire de persoana", cu Robert Redford.
SEBASTIAN S. EDUARD

Click pentru a mari imaginea
Cum ar fi daca ai primi un telefon pe mobilul tau de la cineva complet strain, iar o voce agitata si frenetica ti-ar cere sa-i salvezi viata? Ai inchide imediat gandind ca este o greseala? Cum ar fi daca ar exista chiar si o mica sansa ca cel ce suna sa fie serios si tu sa ramai singura lui speranta? Ce ai face?

Un apel gresit, cu totul intamplator, pe celularul sau, il trimite pe un tanar intr-o cursa contra cronometru pentru a salva viata unei femei in filmul de actiune "Celularul".

Castigatoarea premiului Oscar, Kim Basinger interpreteaza personajul Jessica Martin, o profesoara la liceu si mama a carei viata linistita este intoarsa pe dos cand ea este rapita din casa ei de 5 agresori necunoscuti si dusa intr-un loc misterios. Ingrijorata pentru viata ei si complet nestiutoare a motivelor rapirii sale, Jessica reuseste sa puna in functiune un telefon distrus si sa apeleze un numar necunoscut ca o ultima incercare de a se salva.

Ryan (Chris Evans), tanarul care raspunde apelului panicat, se trezeste dintr-o data ca este singura speranta a Jessicai. Neavand nici o cunostinta despre Jessica in afara sotului ei si a vocei inspaimantate de la celalalt capat al conexiunii telefonice, Ryan este repede aruncat intr-o lume a deceptiei si a crimei, intr-o frenetica incercare de a o gasi si a o salva.

Click pentru a mari imaginea
  • Titlul original: "Cellular"
  • Genul:Thriller
  • Regia: David R. Ellis
  • Cu: Kim Basinger, Chris Evans, Eric Christian Olsen, Jessica Biel
  • Durata: 94 minute
  • Distribuitor:InterCom Film Romania

    .

  • .

    .

    ... si nici Robert Redford nu se simte prea bine

    Click pentru a mari imaginea
    In "Rapire de persoana" ("The Clearing") sotii Wayne si Eileen Hayes (interpretati de Robert Redford si Helen Mirren) duc o viata fericita si lipsita de griji. Insa linistea le este spulberata atunci cand Wayne este rapit, ziua in amiaza mare. Dintr-o data, Wayne, care se mandrea cu faptul ca stie sa negocieze orice in viata, ajunge in situatia in care soarta sa depinde de un om care nu mai are nimic de pierdut - Arnold Mack (interpretat de Willem Dafoe).

    Sub presiunea investigatiilor FBI-ului si a propriilor sale framantari interioare, viata lui Eileen devine o succesiune terorizanta de suspiciuni, enigme si intrebari fara raspuns.

    Va reusi Wayne sa castige cea mai importanta negociere pe care a condus-o vreodata, a carei miza este insasi viata sa?

    .

    .

    Premiere

    24 de ore

    Click pentru a mari imaginea

    Joe Hickley crede ca are o schema perfecta: sa rapeasca un copil cu parinti bogati, sa-l tina captiv timp de 24 de ore, sa aiba controlul asupra mamei sale, in timp ce un complice ia recompensa de la tatal copilului aflat intr-o calatorie.

    Dar lucrurile nu merg asa de bine atunci cand incearca sa faca aceasta schema familiei Jennings. Situatia se complica atunci cand fiica lor face o criza de astm si apoi, cand sotii Jennings afla mai multe decat ar fi vrut Hickley sa afle. In rolurile principale: Charlize Theron si Kevin Bacon.

    .

    .

    Incredibilii

    Click pentru a mari imaginea
    Va mai aduceti aminte "Compania monstrilor" - "Monsters Inc."?. Ei bine, o noua productie Pixar, despre un grup de super-eroi care sunt nevoiti sa renunte la actiunile lor de salvare a celor aflati in pericol si obligati (ca toti super-eroii) sa duca o viata linistita intr-o suburbie...

    Dar inevitabilul se produce, si ei vrand-nevrand trebuie sa salveze lumea inca o data...
    ×
    Subiecte în articol: viata