x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun La 80 de ani după gratii/ A încălcat 13 hotărâri judecătoreşti!

La 80 de ani după gratii/ A încălcat 13 hotărâri judecătoreşti!

de Ovidiu Ciutescu    |    06 Feb 2008   •   00:00

11:07 • Un bărbat în vârstă de 80 de ani din satul bistriţean Livezile a fost arestat şi încarcerat pe motiv că nu a respectat un număr de 13 sentinţe judecătoreşti legate de o proprietate pentru care s-a judecat cu un localnic timp de aproape un deceniu.

Un bărbat în vârstă de 80 de ani din satul bistriţean Livezile a fost arestat şi încarcerat pe motiv că nu a respectat un număr de 13 sentinţe judecătoreşti legate de o proprietate pentru care s-a judecat cu un localnic timp de aproape un deceniu.

 

 

CONDAMNAT. Subinspectorul Raluca Moldovan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, a informat, miercuri, că poliţiştii din Livezile au pus în aplicare, cu o zi în urmă, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Bistriţa pe numele lui Emil Moldovan (80 de ani), din Livezile. Moldovan a precizat că bărbatul are o condamnare cu închisoarea pentru şapte luni, pentru infracţiunea de nerespectare a unor hotărâri judecătoreşti, fiind dus în Spitalul Penitenciar Dej. Contactat telefonic, primarul comunei Livezile, Olimpiu Neamţiu, a declarat că bătrânul locuia într-o casă ce a aparţinut unui cetăţean german. Acesta din urmă, înainte de a pleca în Germania, a vândut proprietatea unui alt localnic din Livezile care, în virtutea legilor proprietăţii, a revendicat imobilul. Emil Moldovan ar fi refuzat să respecte legea, iar cei doi s-au judecat timp de aproape un deceniu. "Bătrânul a scris la Preşedinţie, la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, dar degeaba. Şi el are o vină fiindcă l-a tot şicanat pe vecinul lui. Şi-au făcut reciproc viaţa amară. Problema cred că putea fi rezolvată în anii '90 de primărie, dar nu ştiu de ce predecesorii mei nu au făcut asta. Se putea găsi alt teren şi altă casă pentru familia Moldovan”, a declarat Neamţiu.

×
Subiecte în articol: magazin