x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Laura Stoica - S-a schimbat

Laura Stoica - S-a schimbat

de Raluca Grintescu    |    24 Iun 2005   •   00:00
Laura Stoica - S-a schimbat

Cel mai recent album al Laurei Stoica, "S-a schimbat", a fost lansat pe piata. TVR Media a lansat cel mai recent album Laura Stoica - "S-a schimbat". Noul material, editat in varianta CD/MC de catre TVR Media, reprezinta reintoarcerea Laurei Stoica sub lumina reflectoarelor.

SCHIMBARE. Inceputul verii e sinonim cu schimbarea pentru Laura Stoica. Deoarece, din iunie, Laura e cu totul alta. Un nou look si un nou stil muzical. Totul prinde contur pe noul ei album "S-a schimbat". Cel mai recent album al Laurei contine 8 piese inovatoare, la care solista a lucrat cu compozitori si cu orchestratori de prima mana. Printre ei, Bobita Stoica, Emanuel Fisa, Mike Godoroja.

Si pentru ca Laura vrea schimbare pe toata linia, ea se joaca si cu versurile, asa ca sapte dintre piesele de pe CD sunt semnate de ea. Cea de-a opta, "Mereu ma ridic", este scrisa de Zoia Alecu. Melodia amintita e pusa in valoare si de un videoclip de zile mari, filmat pe o pista de carting.

REVENIRE. Laura Stoica este un artist care revine dupa o perioada relativ lunga de tacere, dar in care nu a stat nici un moment. "Mi-am luat o pauza de vocalize, spune Laura, glumind. Am simtit nevoia sa imi canalizez energiile si catre alte domenii. Am incercat sa vad daca ma pricep si la altceva decat la muzica, asa ca am trecut la actorie si la afaceri. Dar muzica e un microb de care nu pot si nu vreau sa scap", adauga ea...

Colectie de colectie - best of video

Pana acum, TVR Media a lansat pe caseta audio, CD, DVD si VHS peste 50 de produse.
In ultima vreme, activitatea TVR Media a fost dezvoltata dincolo de reproducerea pe DVD sau VHS a emisiunilor din arhiva Televiziunii Romane. Dupa lansarea in domeniul muzical prin productia albumului "Daca n-ai iubi" al trupei VH2, s-au mai realizat sau sunt in curs de realizare si alte productii muzicale ale unor artisti precum: Mirela si Marius Mihalache, Laura Stoica, Voltaj, Berti Barbera & Nicu Patoi etc… De asemenea, TVR Media este prima casa de productie care a lansat comercial primul DVD de opera din Romania, cu imagini de arhiva cu regretata Elena Cernei, beneficiind de sunet restaurat in format Dolby Stereo.
Cele mai bine vandute produse de pana acum sunt cele din colectia "Maestrii comediei", unde titlurile dedicate lui Amza Pellea si Toma Caragiu s-au vandut in aproape 15.000 de exemplare.

MUSIC OUT

Trei in unu


Destiny’s Child vor aparea pentru ultima oara in formula de grup la ceremonia de decernare a premiilor sport ESPY, care vor avea loc luna viitoare la Los Angels. Beyonce Knowles, Kelly Rowland si Michelle Williams s-au hotarat sa se desparta, dar o vor face intr-o maniera placuta, in fata a mii de spectatori. Momentan, cele trei cucuiete se afla in turneu, ultimul concert in care vor mai aparea va fi la 10 septembrie in Vancouver.

50 Cent refuza


Rapperul 50 Cent a refuzat invitatia de a participa la cel mai mare eveniment de muzica din lume, Live 8. Motivul tine strict de problemele de "serviciu", acesta declarand ca nu va putea sustine nici un concert fiindca munceste din greu la filmul sau de debut "Get Rich Or Die Tryin". Live 8 se va desfasura simultan in Londra, Berlin, Paris, Roma si Philadelphia.

Longevivul Red Piano


Elton John si-a prelungit contractul cu Caesars Palace din Las Vegas pentru show-ul "Red Piano". Cantaretul britanic va sustine inca 150 de spectacole pana in 2008. Concertul lui John era programat sa se incheie dupa completarea a 75 de spectacole timp de trei ani pana la expirarea contractului din 2007.

×
Subiecte în articol: stoica laura laura stoica