x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lebăda roz, pârlită

Lebăda roz, pârlită

15 Noi 2008   •   00:00

Dacă mâncam o fondantă, nu era atât de dulce ca tine, dragă Pitzi! Dar nici nu ni se apleca... Ia să vedem: eşti o simfonie-n roz cu danteluţe şi nenumărate modele, braţe şi picioare înnegrite de-a binelea, unghii în nuanţa cea mai închisă de ojă pe care ai găsit-o prin magazinele din Obor şi zulufi proaspăt şi artistic arcuiţi cu ondulatorul celei mai bune prietene.



Însă îţi mărturisim că piesa de rezistenţă, piesa care ne-a bucurat cel mai mult ochii şi ne-a smuls fără milă piuitul din gâtlej este fustiţa albă care ţi se odihneşte pe trei centimetri de şale. E clar, după dimensiunile ei nu prea generoase, că te afli în plină criză... de imagine! Probabil că te-a pârlit şi căldura caloriferului, de te aeriseşti cu atâta sârg, dar nu uita că totul se plăteşte scump. Nu ştim în ce direcţie priveşti aşa de îngândurată, însă fii convinsă că onduleurile pseudofustiţei nu ţi se vor lungi deloc! Ai şi poale scurte, şi minte pe măsură...

La gazetă!

Piţipoancele fac poze în băi strâmte şi pe holuri insalubre, se îmbracă şi se machiază asortat cu perdeaua bunicii şi cu caloriferul din blocul comunist. Dacă vedeţi piţipoance pe stradă, în club ori pe internet, nu vă sfiiţi să le daţi poza la gazetă! Adresa de e-mail pitzi@jurnalul.ro abia aşteaptă să afle ultimele pitzi-tendinţe. Precizare: pentru pozele puse pe internet fără interdicţie de copiere nu ne asumăm responsabilitatea.

×
Subiecte în articol: pitzi