x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lecţii de engleză a la Hristo Stoichkov, pe YouTube!

Lecţii de engleză a la Hristo Stoichkov, pe YouTube!

03 Feb 2010   •   00:00
Lecţii de engleză a la Hristo Stoichkov, pe YouTube!

Un interviu cu fostul mare jucător bulgar de fotbal, Hristo Stoichkov, în care acesta răspunde reporterului într-o limbă ce seamănă cu engleza, a devenit unul dintre cele mai vizionate clipuri pe YouTube şi a inspirat chiar şi un Dj să-i dedice o melodie. Aceasta conţine secţiuni din interviul luat lui Stoichkov de un jurnalist sud-african şi se numeşte „Tu parts”.



Răspunsul în limba engleză al lui Stoichkov conţine fraze fără sens pronunţate incorect, care stârnesc amuzamentul chiar şi reporterului din faţa lui.



"Sometimes lyun (în loc de lose), sometimes win" sau  "too much peoples come only for the pass the time" sunt doar două exemple din efortul antrenorului de a face faţă limbii engleze. Hristo Stoichkov este singurul jucător bulgar de fotbal numit Fotbalistul European al Anului, în 1994. Acum antrenează echipa sud-africană Mamelodi Sundowns, potrivit Reuters, citată de ftr.ro.

Dj Vann ft. Hristo Stoychkov - Tu Parts



În urmă cu doi ani Bulgaria a captat atenţia întregii lumi după ce Valentina Hasan a interpretat „Ken Lee”, o variantă proprie a melodiei „Without You” a lui Mariah Carey, în cadrul show-ului local Music Idol. Clipul a fost vizionat de peste 13 milioane de vizitatori YouTube.

×
Subiecte în articol: magazin