x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lecţii pentru nominalizaţii la Oscar

Lecţii pentru nominalizaţii la Oscar

19 Feb 2010   •   00:00
Lecţii pentru nominalizaţii la Oscar
Sursa foto: Lucas Jackson/REUTERS

Aproximativ 120 de potenţiali câştigători ai Premiului Oscar s-au reunit la banchetul anual al nominalizaţilor la premiile Oscar, organizat la Beverly Hilton Hotel cu trei săptămâni înainte de gala de decernare a râvnitelor trofee, programată la 7 martie.



Producătorii galei, Bill Mechanic şi Adam Shankman, le-au reamintit personalităţilor invitate, printre care s-au aflat Meryl Streep, George Clooney (foto) şi Morgan Freeman, recomandările Academiei de film americane referitoare la discursurile de mulţumire, notează Mediafax: "Discursurile de mulţumire care se limitează la recitarea unei liste interminabile de nume nu sunt doar plictisitoare, ele reprezintă elementul cel mai detestat al întregii seri. Ne-am dori ca voi să vă gândiţi la acest aspect mai serios ca în trecut. Pot să vă spun, căci am trăit un astfel de moment, să mă aflu pe «lista de mulţumiri», nu mi-a oferit vreo plăcere deosebită. Aş fi preferat să aud motivele pentru care această recompensă este importantă pentru persoana care a primit-o, decât să îmi aud numele înecat într-o mare de multe alte nume", a declarat Bill Mechanic, pe un ton pe jumătate serios, pe jumătate provocator. (C.S.)

5561-114202-marioa1.jpg
Mario Anzuoni /REUTERS


Se caută Brangelina de România
Pro TV este pe urmele sosiilor celui mai renumit cuplu al momentului: Angelina Jolie şi Brad Pitt. Postul de televiziune este în căutarea a doi tineri care să semene perfect cu starurile hollywoodiene. Cei aleşi vor face parte dintr-un nou proiect Pro TV. Dacă vă potriviţi semnalmentelor, trimiteţi până la 28 februarie datele de contact şi câteva fotografii reprezentative la adresa casting@mediasat.ro.

5561-114203-radu_naum3.jpg

Premium Liga, cu Radu Naum

O dată cu debutul returului Ligii I, la GSP TV revine emisiunea Premium Liga. Alături de noul moderator, Radu Naum, vor veni în studio cei mai respectaţi jurnalişti de la Gazeta Sporturilor, iar celebrităţile lumii fotbalului vor interveni cu comentarii, precizări sau replici. "Va fi cel mai coerent mijloc de informare şi divertisment în fotbalul românesc, locul în care trebuie să fii ca suporter ca să-ţi prelungeşti bucuria victoriei sau ca să nu te dai cu capul de pereţi după o înfrângere", declară Naum.

×
Subiecte în articol: magazin