x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Legendele rock-ului/ Led Zeppelin gândeşte un turneu mondial

Legendele rock-ului/ Led Zeppelin gândeşte un turneu mondial

de Ovidiu Ciutescu    |    29 Ian 2008   •   00:00
Legendele rock-ului/ Led Zeppelin gândeşte un turneu mondial

11: 52 • Trupa rock Led Zeppelin se gândeşte să demareze un turneu mondial, susţine chitaristul trupei, Jimmy Page, la câteva săptămâni după un concert unic susţinut la Londra la aproape 30 de ani de la destrămarea legendarei formaţii britanice.

Trupa rock Led Zeppelin se gândeşte să demareze un turneu mondial, susţine chitaristul trupei, Jimmy Page, la câteva săptămâni după un concert unic susţinut la Londra la aproape 30 de ani de la destrămarea legendarei formaţii britanice.

PROIECT. "Munca pe care am depus-o pentru concertul de pe O2" corespunde "unui turneu mondial", a spus Page în faţa presei luni, la Tokyo. Legendara trupă formată din Jimmy Page, Robert Plant (voce) şi John Paul Jones (chitară bas) s-a întors pe scenă la începutul lunii decembrie, pe Arena O2 din Londra, în faţa a 20.000 de persoane, într-un show unic, salutat de presă şi fani. Considerată una dintre cele mai mari trupe din istoria rock-ului şi precursoare a genului heavy metal, Led Zeppelin s-a destrămat în 1980, după moartea bateristului John Bonham. Cei trei rockeri nu mai cântaseră împreună de 19 ani. De atunci circulă zvonuri despre un posibil turneu mondial. Page a refuzat însă să dea date exacte şi a explicat că un eventual turneu depinde de proiectele lui Robert Plant, care a fost, până în prezent, cel mai reticent. Vocalistul "are un proiect în paralel care îi ocupă foarte mult timp, cu siguranţă până în septembrie", a spus Page. Înaintea concertului din decembrie, Plant a promis un "ultim, dar super show". După spectacol însă, cântăreţul nu s-a mai arătat atât de categoric şi a spus că "n-ar fi o ideea chiar atât de rea să cântăm împreună din când în când".

×
Subiecte în articol: magazin