x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lenny Kravitz, internat în spital

Lenny Kravitz, internat în spital

de Ovidiu Ciutescu    |    12 Feb 2008   •   00:00
Lenny Kravitz, internat în spital

12:20 • Starul rock Lenny Kravitz a fost internat într-un spital din Miami luni, din cauza unei bronşite acute, a anunţat purtătoarea de cuvânt a artistului. Muzicianul de 43 de ani suferă de o infecţie respiratorie dublată de o gripă, de la jumătatea lunii ianuarie, iar boala a evoluat în bronşită.

Starul rock Lenny Kravitz a fost internat într-un spital din Miami luni, din cauza unei bronşite acute, a anunţat purtătoarea de cuvânt a artistului. Muzicianul de 43 de ani suferă de o infecţie respiratorie dublată de o gripă, de la jumătatea lunii ianuarie, iar boala a evoluat în bronşită.

CONCERT AMÂNAT. Boala sa l-a forţat să amâne turneul de promovare în Europa al celui mai recent album al său, "It Is Time For a Love Revolution", care a fost lansat săptămâna trecută. "Din cauza oboselii şi deshidratării, doctorii nu au reuşit să controleze boala doar cu medicamente, aşa că l-au sfătuit pe artist să se interneze în spital. Cântăreţul a fost transportat luni dimineaţa la camera de urgenţe a spitalului „Mount Sinai” din Miami, pentru a fi supus unui tratament imediat", a spus reprezentantul artistului. Nu au fost furnizate mai multe detalii despre perioada în care artistul va fi internat în spital sau despre starea acestuia. Kravitz, care este faimos pentru versurile cu influenţe hippie ale melodiilor sale a devenit celebru în anii '90 cu melodii ca "Are You Gonna Go My Way" şi "Fly Away", care a obţinut premiul Grammy. Kravitz are programat şi un concert în România anul acesta, pe 26 iulie 2008, la Stadionul Cotroceni.

×
Subiecte în articol: magazin