x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Licitaţie / Meciurile naţionalei Romăniei numai pe Antena 1

Licitaţie / Meciurile naţionalei Romăniei numai pe Antena 1

de Ovidiu Ciutescu    |    23 Noi 2007   •   00:00
Licitaţie / Meciurile naţionalei Romăniei numai pe  Antena 1

Vineri, in cadrul unei conferinte de presă, organizată la sediul FRF, a fost anunţat căştigătorul licitaţiei pentru drepturile TV ale echipei naţionale de fotbal. Timp de doi ani, Mutu şi compania vor fi urmăriţi de suporteri doar in transmisiile efectuate de Antena 1. In cursă s-au mai aflat TVR 1, actualul deţinător al drepturilor, ProTV, care au depus oferte separate, şi Kanal D cu Telesport, care au depus o ofertă comună.

Vineri, in cadrul unei conferinte de presă, organizată la sediul FRF, afost anunţat căştigătorul licitaţiei pentru drepturile TV ale echipei naţionale de fotbal. Timp de doi ani, Mutu şi compania vor fi urmăriţi de suporteri doar in transmisiile efectuate de Antena 1. In cursă s-au mai aflat TVR 1, actualul deţinător al drepturilor, ProTV, care au depus oferte separate, şi Kanal D cu Telesport, care au depus o ofertă comună.

OFERTE. Chiar dacă, la un momentdat, TVR părea că işi crease un avantaj in această luptă, după discuţiile purtate de noul şef al TVR, Alexandru Sassu,in timpul deplasării la meciul Bulgaria - Romănia, in final au contat doar banii oferiţi de cei inscrişi in licitaţie. Antena 1, cu o ofertă de 2,7 milioane de euro, a căştigat in final bătălia şi, incepănd din ianuarie 2008 va transmite toate meciurile oficiale şi amicale ale primei reprezentative de fotbal a Romăniei, precum şi cele ale naţionalelor de futsal şi fotbal feminin. Ofertele celorlalţi candidaţi la preluarea drepturilor de televizare au fost următoarele: 2,4 milioane de euro TVR şi 1,5 milioane de Euro ProTv. In aceste drepturi de transmisie nu vor intra meciurile pe care Romănia le va disputa la Campionatele Europene de fotbal, drepturi pe care le deţine televiziunea publică.



×
Subiecte în articol: magazin