x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Liga 1/ Datolo este lovitura pregătită de Adrian Porumboiu

Liga 1/ Datolo este lovitura pregătită de Adrian Porumboiu

de Ovidiu Ciutescu    |    04 Feb 2008   •   00:00
Liga 1/ Datolo este lovitura pregătită de Adrian Porumboiu

13:58 • Finanţatorul grupării FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, luni, pentru Mediafax, că negociază de aproximativ două săptămâni pentru a transfera la echipa antrenată de Dorinel Munteanu un jucător de 2 milioane de euro. Cu toate acestea, conform unor surse apropiate grupării din Vaslui, în ultimile zile Adrian Porumboiu ar fi spus că „dacă reuşesc să îl aduc pe Datolo aici, sigur particip în Cupa UEFA în sezonul viitor”.

Finanţatorul grupării FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, luni, pentru Mediafax, că negociază de aproximativ două săptămâni pentru a transfera la echipa antrenată de Dorinel Munteanu un jucător de 2 milioane de euro. Cu toate acestea, conform unor surse apropiate grupării din Vaslui, în ultimile zile Adrian Porumboiu ar fi spus că „dacă reuşesc să îl aduc pe Datolo aici, sigur particip în Cupa UEFA în sezonul viitor”.

MOTIVUL. Adrian Porumboiu, susţin sursele noastre, evită să recunoască negocierile pentru aducerea lui Datolo deoarece „chiar dacă celelalte echipe care discută cu el, din România, nu îl doresc cu adevărat, o fac pentru a ne încurca pe noi”. Această logică l-a făcut pe finanţatorul Vasluiului să declare: "Suntem în discuţii de vreo două săptămâni cu un jucător valoros, dar discuţiile trenează. Îl vrem foarte mult la Vaslui. E un jucător de 2 milioane de euro, un jucător cu foarte multe selecţii în echipa naţională a unei anumite ţări. Merită banii ăştia, dar totul e să reuşim să-l aducem. Deja s-au băgat mai mulţi pe fir, şi nu numai bucureştenii. Negociem de două săptămâni pentru el şi azi zice că e de acord, iar mâine că nu mai e nimic valabil. Într-o zi discuţiile avansează şi după aia se duc doi paşi înapoi. De vreo 10 zile mă culc numai pe la 3-4 dimineaţa că e diferenţă de fus orar şi nu pot să îi prind pe oameni decât ziua. Oricum, nu este Argentina, nu e vorba despre ce se tot scrie în ultima vreme".

×
Subiecte în articol: magazin