x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Liga 1/ Marian Iancu: Poli Timişoara este în prag de faliment

Liga 1/ Marian Iancu: Poli Timişoara este în prag de faliment

de Ovidiu Ciutescu    |    05 Feb 2008   •   00:00
Liga 1/ Marian Iancu: Poli Timişoara este în prag de faliment

13:28 • Preşedintele CA al clubului Poli Timişoara, Marian Iancu, a declarat, că antrenorul Duşan Uhrin ar putea demisiona în aceste zile din cauza instabilităţii financiare din cadrul clubului bănăţean.

Preşedintele CA al clubului Poli Timişoara, Marian Iancu, a declarat, că antrenorul Duşan Uhrin ar putea demisiona în aceste zile din cauza instabilităţii financiare din cadrul clubului bănăţean.

RADIOGRAFIE. Această realitate a fost recunoscută de Iancu în cadrul emisiunii „Fotbal alb-violet”, la Analog Tv: "În acest moment, BkP nu mai doreşte să continue investiţia în echipă, până nu va exista stabilitate. În aceste condiţii, nu am cum să mai plătesc transferurile şi vom pierde toţi jucătorii pe care i-am adus în această iarnă. Acesta va însemna un dezastru, pentru că Duşan s-ar putea să plece. Şi s-ar putea să plece chiar zilele acestea pentru că nu mai are motive prea multe să rămînă la Timişoara. Se va întoarce de la Praga miercuri, dar nu cred că mai are pentru ce". Iancu a precizat că e posibil ca toate transferurile efectuate de Poli în această pauză competiţională să nu se mai oficializeze din cauza faptului că BkP refuză să mai finanţeze clubul. "Îmi este greu să vorbesc cu cei de la BkP şi să le spun că totul va fi bine, când ştiu că nu va fi aşa. Nu mai au încredere. Dacă autorităţile locale nu se implică, BkP se va retrage definitiv şi asta foarte curând. Suntem într-un moment foarte delicat pentru că toate transferurile făcute în această iarnă s-ar putea să cadă. Nu avem fonduri în acest moment. Pot să vă spun că în proporţie de 90% vom rata campania de transferuri. Atunci vor pleca toţi jucătorii transferaţi în această iarnă", a explicat oficialul bănăţean. Poli Timişoara i-a achiziţionat în această iarnă pe Valentin Bădoi (Steaua), Milos Brezinsky (Sparta Praga), Balasz Borbely (Artmedia Bratislava), Raul Martinez (CA Aldovisi) şi Carlos Milhazes (Rio Ave).

FORŢEAZĂ NOTA? Marian Iancu susţine că BkP ar putea să se retragă definitiv de la echipă dacă pe 22 februarie, atunci când are loc Adunarea Generală a Acţionarilor lui Poli, nu se anunţa asocierea clubului alături de Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş. "Este un moment care, dacă nu ar fi existat, ar fi trebuit inventat. Îşi vor da seama mai târziu, că un nebun, Iancu Alexandru Marian, a ridicat la un moment dat această problemă a asocierii. Dacă ratăm acest moment, nu mai avem nicio şansă. Dar vă spun ceva, Consiliul Judeţean nu se va implica la echipă atâta timp cât eu voi fi la conducere. Eu nu pot să îi mint pe cei cu care lucrez. Dacă nu vreţi fotbal în Banat, eu plec şi gata! La revedere". Iancu a stabilit un nou termen pentru Adunarea Generală a Acţionarilor, pentru 22 februarie, în aşteptarea încheierii studiului de audit care verifică situaţia financiară a clubului. Dacă acest audit va ieşi bine, pe 14 februarie va fi analizată în regim de urgenţă posibilitatea asocierii Consiliului Local şi Judeţean cu Poli Timişoara. În cazul în care nu se va încheia auditul în timp util, mai există data de 22 februarie când în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor (AGA), se va hotărî ce se va întâmpla în continuare la Poli Timişoara.

×
Subiecte în articol: magazin timisoara poli iancu poli timisoara