x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Liga Campionilor / Cu Arsenal pe măna unui rus

Liga Campionilor / Cu Arsenal pe măna unui rus

de Ovidiu Ciutescu    |    10 Dec 2007   •   00:00
Liga Campionilor /  Cu Arsenal pe măna unui rus

Delegaţia Stelei pentru meciul cu Arsenal Londra, din grupele Ligii Campionilor, va decola marţi, la ora 10:00, de pe aeroportul Henri Coandă, şi va ajunge in capitala Angliei trei ore mai tărziu, informează site-ul oficial al clubului din Ghencea. Rusul Yuri Baskakov va arbitra meciul Arsenal-Steaua din Grupa H.

Delegaţia Stelei pentru meciul cu Arsenal Londra, din grupele Ligii Campionilor, va decola marţi, la ora 10:00, de pe aeroportul Henri Coandă, şi va ajunge in capitala Angliei trei ore mai tărziu, informează site-ul oficial al clubului din Ghencea. Rusul Iuri Baskakov va arbitra meciul Arsenal-Steaua din Grupa H.

PROGRAM. Steliştii se vor caza la hotelul Marriott Regent Park, iar de la ora 20:30 (ora Romăniei), antrenorul Marius Lăcătuş şi alţi doi jucători vor susţine o conferinţă de presă la stadionul Emirates. La ora 21:00, Steaua va efectua antrenamentul oficial, care va fi deschis presei in primele 15 minute. Miercuri, imediat după jocul cu Arsenal, roş-albaştrii se vor imbarca de pe aeroportul Luton, urmănd să revină in ţară, tot pe aeroportul Henri Coandă, la ora 4:30. Partida Arsenal Londra-Steaua Bucureşti, din cadrul grupei G a Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21:45, şi va fi transmisă de Pro TV. Tot in grupa H este programat şi meciul Slavia Praga - FC Sevilla, arbitrat de ungurul Viktor Kassai.

×
Subiecte în articol: magazin