x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lily Allen se căsătoreşte în vara acestui an

Lily Allen se căsătoreşte în vara acestui an

04 Feb 2011   •   15:59
Lily Allen se căsătoreşte în vara acestui an
Sursa foto: Andrew Winning/REUTERS

Cântăreaţa britanică Lily Allen, în vârstă de 25 de ani, şi logodnicul ei, Sam Cooper, se vor căsători pe 11 iunie. Ceremonia va avea loc într-o biserică din apropiere de reşedinţa lor din Cotswolds, o regiune rurală din centrul Angliei.

Potrivit unei surse din anturajul cântăreţei, ceremonia va fi privată şi la ea vor participa doar membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi,  informează independent.co.uk, preluat de Mediafax. Lily Allen şi iubitul ei, Sam Cooper, în vârstă de 32 de ani, s-au logodit în prima zi de Crăciun, în Bali, la doar câteva săptămâni după ce cântăreaţa britanică a suferit un avort spontan în luna a şasea de sarcină. Cei doi sunt împreună din 2009.

În ianuarie 2008, cântăreaţa a suferit un alt avort spontan, ea fiind însărcinată pe atunci cu copilul lui Ed Simons, unul dintre membrii grupului Chemical Brothers.

Lily Allen a devenit celebră pe scena muzicii pop în 2006, cu single-ul "Smile", şi a avut un imens succes la nivel mondial cu albumul său de debut, "Alright Still", care s-a vândut în peste 2,6 milioane de copii. Albumul i-a adus nominalizări la premiile Grammy, BRIT şi MTV Video Music. Ea a mai lansat albumul "It's Not Me, It's You", în 2009, pentru care a câştigat un BRIT Award la categoria "cea mai bună artistă britanică".

×
Subiecte în articol: casatorie lily allen