x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lindsay Lohan: „Paparazzii mi-au ruinat viaţa”.

Lindsay Lohan: „Paparazzii mi-au ruinat viaţa”.

24 Mai 2011   •   11:38
Lindsay Lohan: „Paparazzii mi-au ruinat viaţa”.


Lindsay Lohan este, intr-o oarecare masura sa afirme ca paparazzii i-au dat viata peste cap, dar, cu siguranta si ea le-a dat o mana de ajutor sau...amanunte picante la moara, precum un mic furt de bijuterii sau condamnari scurte dar repetate la zile de inchisoare.

Actrita spune acum ca paparazzi au transformat-o intr-o persoana dependenta de televizor, deoarece nu mai scapa de atentia publica atunci cand trebuie sa iasa la lumina, asa ca isi petrece majoritatea timpului uitandu-se la serialele preferate. 'Nici macar nu mai ies din casa asa mult deoarece nu vreau sa am de-a face cu asta', spune Lindsay, citata de showbizspy.com. 'Gatesc, pictez, scriu si ma uit mult la televizor, dar nu mai ies', adauga actrita, care, desi era inevitabil, nu s-a asteptat ca toate problemele sale sa atraga atat de mult atentia media.

De iesit, intr-adevar, nu iese...poate doar cateodata la petreceri mondene organizate de companii producatoare de tequila, asa cum s-a intamplat saptamana trecuta cand pare sa se fi simtit excelent in compania lui Marilyn Manson.

×
Subiecte în articol: paparazzi lindsay lohan