x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lindsay Lohan, pe lista justiţiarilor

Lindsay Lohan, pe lista justiţiarilor

de Raluca Grintescu    |    18 Ian 2008   •   00:00

Face ce face şi ajunge din nou pe prima pagină a ziarelor! Nu, nu e Britney Spears, ci colega ei de breaslă, Lindsay Lohan, cu un trecut la fel de glorios ca şi al rebelei cântăreţe.

Face ce face şi ajunge din nou pe prima pagină a ziarelor! Nu, nu e Britney Spears, ci colega ei de breaslă, Lindsay Lohan, cu un trecut la fel de glorios ca şi al rebelei cântăreţe. Femeia care a fost urmărită în iulie cu maşina de Lindsay, înainte ca aceasta să fi fost arestată pentru conducere sub influenţa alcoolului, a dat-o în judecată, iar plângerea a fost întocmită la Curtea Superioară din Los Angeles la sfârşitul lunii decembrie. Tracie Rice se afla în vehicolul urmărit de Lohan, care era condus de Michele Peck, mama fostei asistente a actriţei. Rice a cerut despăgubiri, iar ca argumente susţine că a fost nevoită să cheltuiască 7.000 de dolari pe servicii medicale şi că şi-a pierdut şi slujba. În noiembrie anul trecut, Lohan s-a declarat vinovată de conducere sub influenţa alcoolului şi a stat doar 84 de minute în spatele gratiilor.

 

  

Tara Reid  are probleme cu greutatea

Tabloidele americane au publicat foto­grafii în care actriţa Tara Reid este ex­trem de slabă, ceea ce a condus la zvo­nurile conform cărora frumoasa blon­dină ar suferi de anorexie. Tara Reid, 32 de ani, a acordat un interviu revistei americane OK, în care declara: “Nu sunt prea slabă. Uneori mă îngraş 4 ki­lo­grame, alteori slăbesc 4 kilograme”. Tara Reid a mai declarat că nu este persoana pe care o descriu tabloidele: “Nu-mi place să ies în oraş în fiecare noapte. Îmi petrec timpul cu prietenii, mâncăm şi stăm lângă foc. Aşa arată o seară perfectă pentru mine!”.

 

 

Wesley Snipes are datorii uriaşe

Wesley Snipes datorează fiscului aproa­pe 38 de milioane de dolari. Şi asta în ciuda faptului că Serviciul Federal pentru Taxe şi Impozite l-a avertizat încă de acum cinci ani că va fi supus urmăririi penale pentru evaziune fiscală. Snipes a fost pus sub acuzare în anul 2006. Potrivit procurorilor, Wesley Snipes ar fi comis mai multe fraude, încercând să păcălească fiscul, fraude care au ieşit însă la iveală. Actorul a semnat con­trac­te de peste 10 milioane de dolari numai pentru rolurile realizate în seria “Blade”.

 

 

Cel mai frumos zâmbet aparţine Evei Mendes

Topul a fost realizat de American Aca­de­my of Cosmetic Dentistry, care a ana­li­zat zâmbetul mai multor vedete din show­biz. Cea care a reuşit să sur­clase­ze multe vedete de la Hollywood, reu­şind să obţină titlul de “Vedeta cu cel mai frumos zâmbet pe 2007”, este Eva Mendes. Actriţa a reuşit să acumuleze 38% din vo­tu­rile exprimate de experţii care au realizat acest top. De curând, Men­des a fost vota­tă pe locul 7 în topul Maxim’s Hot 100. În cla­samentul feminin, Anne Hathaway, vedeta din “Diavolul se îmbracă de la Prada”, se află pe locul doi, urmată îndea­proa­pe de Kate Hudson. În fruntea clasamentului masculin se află Brad Pitt, urmat de David Beckham şi Will Smith.

×
Subiecte în articol: star news