x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lipsa subvenţiilor, distruge albinele în Sălaj

Lipsa subvenţiilor, distruge albinele în Sălaj

de Ovidiu Ciutescu    |    07 Feb 2008   •   00:00
Lipsa subvenţiilor, distruge albinele în Sălaj

10:29 • Neacordarea subvenţiilor pentru mierea predată, fapt ce a dus la lipsa banilor pentru achiziţionarea medicamentelor, a dus la decimarea, în această iarnă, a efectivelor de albine din judeţul Sălaj.

Neacordarea subvenţiilor pentru mierea predată, fapt ce a dus la lipsa banilor pentru achiziţionarea medicamentelor, a dus la decimarea, în această iarnă, a efectivelor de albine din judeţul Sălaj.

ALARMAŢI. Radu Mălan, preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Albine din Sălaj arată că situaţia este dramatică: „Efectivul de albine din judeţ a scăzut cu circa 30 la sută în această iarnă pentru că apicultorii sălăjeni nu şi-au primit subvenţiile pentru mierea predată pe ultimele cinci luni, neavând astfel bani de medicamente.Lipsa medicamentelor a făcut ca albinele să intre la iernat cu multe probleme sanitar-veterinare şi într-o stare biologică mult slăbită, depopulările masive fiind o consecinţă a acestui fapt”.În 2007 apicultorii din Sălaj nu au primit nici un ban prin proiectul ce prevedea acordarea de subvenţii pentru achiziţionarea de medicamente.

×
Subiecte în articol: magazin