x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Liverpool rămâne al americanilor

Liverpool rămâne al americanilor

de Ovidiu Ciutescu    |    21 Ian 2008   •   00:00
Liverpool rămâne al americanilor

11:22 • Unul dintre coproprietarii clubului englez Liverpool, Tom Hicks, a afirmat că nu are nicio intenţie de a vinde cele 50 de procente pe care le deţine, chiar dacă de achiziţionarea clubului s-a interesat o companie din Dubai, informează ediţia online a BBC.

Unul dintre coproprietarii clubului englez Liverpool, Tom Hicks, a afirmat că nu are nicio intenţie de a vinde cele 50 de procente pe care le deţine, chiar dacă de achiziţionarea clubului s-a interesat o companie din Dubai, informează ediţia online a BBC.

NEAGĂ. Presa engleză scrie că Dubai International Capital (DIC) este dispusă să plătească cel puţin 600 de milioane de euro pentru ca proprietarii echipei să vândă clubul şi sunt dispuşi să achite şi restul datoriilor. "Nu este adevărat că deja am ajuns la un acord. Eu şi familia mea am fost mereu dedicaţi clubului. Eu nu am primit nicio ofertă oficială din partea DIC sau a altcuiva, dar nici nu mă gândesc să vând acţiunile", a declarat omul de afaceri american, care deţine 50% din Liverpool, la fel ca şi George Gillett. Cei doi americani încearcă să obţină o finanţare pentru a acoperi datoriile pe care le au după ce au achiziţionat echipa, pentru care au plătit 218,9 milioane de lire sterline. Foştii acţionari ai grupării au decis în luna martie a anului trecut să vândă echipa americanilor şi nu companiei din Dubai, pentru că au dat asigurări că au bani să finanţeze clubul şi să construiască un nou stadion. Suporterii echipei sunt nemulţumiţi de politica de transferuri a clubului şi de faptul că Hicks a recunoscut că a vrut să-l înlocuiască pe antrenorul Rafael Benitez cu Jurgen Klinsmann, care a preferat ulterior să accepte postul de antrenor principal la Bayern.

×
Subiecte în articol: magazin