x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Liz Taylor: "Ce mai am de sărbătorit?"

Liz Taylor: "Ce mai am de sărbătorit?"

01 Apr 2010   •   00:00
Liz Taylor: "Ce mai am de sărbătorit?"

Elizabeth Taylor refuză o altă intervenţie chirurgicală, în ciuda durerilor, apropiaţii legendarei actriţe spunând că aceasta se simte deprimată şi nu mai este dispusă să-şi petreacă viaţa în spitale. Celebra actriţa americană, în vârstă de 78 de ani, le-a mărturisit prietenilor şi familiei că nu mai are putere să mai suporte încă o operaţie - de data aceasta ea ar trebui să suporte o intervenţie chirurgicală pentru scolioză.

Actriţa se simte deprimată şi a ales să-şi petreacă împlinirea celor 78 de ani singură, doar în compania personalului care se ocupă de casa sa de la Hollywood. "Nu a fost nici un fel de petrecere şi când am întrebat-o de ce, mi-a răspuns «Ce am de sărbătorit?». Este trist să o vezi aşa. E ca şi cum s-ar fi resemnat", a spus o prietenă din anturajul ei.

În prezent, Elizabeth Taylor îşi petrece majoritatea timpului într-un scaun cu rotile, după ce în ultimii 25 de ani a fost internată de mai mult de 100 de ori în spital, având o intervenţie chirurgicală la şold şi două intervenţii foarte riscante la spate. În 1997, actriţa a suferit un atac cerebral în urma unei operaţii de extirpare a unei tumori pe creier şi a fost chiar în moarte clinică.

×
Subiecte în articol: magazin