x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Luiza şi incă 10

Luiza şi incă 10

03 Aug 2007   •   00:00

Cunoscută deja telespectatorilor Naţional TV, Luiza Bucur, antrenoare la o sală de fitness din Bucureşti, a acceptat să impăr-tăşească şi pe micul ecran o serie din secretele frumuseţii.

Cunoscută deja telespectatorilor Naţional TV, Luiza Bucur, antrenoare la o sală de fitness din Bucureşti, a acceptat să impăr-tăşească şi pe micul ecran o serie din secretele frumuseţii. "Mi-am dorit de foarte mult timp să am o emisiune despre frumuseţe şi sănătate, in care să impart cu oamenii experienţa mea", a mărturisit Luiza.

CATEGORIE GREA. Vă vine sau nu să credeţi, frumoasa blondă căntărea la un moment dat 75 de kilograme şi a trebuit să muncească mult pănă să aibă corpul sculptural de acum. Iar multe dintre reţetele prezentate in "Fit&Chic" sunt incercate pe propria piele.

"Am făcut sport de performanţă şi după ce m-am lăsat am luat foarte mult in greutate. Mi-a fost foarte greu să dau jos, mai ales că atunci nu existau atăt de multe informaţii. Nu aveam acces la internet, iar pe piaţă existau doar căteva cărţi despre slăbit. Aşadar, trebuia să experimentezi, să mergi din aproape in aproape, cu alte cuvinte să vezi care dintre reţetele prezentate au efecte şi care nu. De aici mi-am făcut o bază de diete", povesteşte Luiza.

SPORT PLUS DIETĂ. Vedeta Naţional TV adaugă că, pentru ca rezultatele să fie semnificative, dar mai ales de lungă durată, trebuie combinate sportul şi dieta. Doar astfel cel care vrea să slăbească nu va fi dezamăgit. Dacă vrei să arăţi bine, trebuie să combini alimentaţia sănătoasă cu sportul, in caz contrar rezultatele sunt dezamăgitoare.

Cu un regim lipsit de grăsimi, privat de exerciţiu fizic, se obţine intr-adevăr o scădere in greutate, insă pielea va avea un aspect flasc, intrucăt nu va fi tonifiată. Nici in celălalt caz, adică sportul fără regim alimentar adecvat, nu are ca rezultat o pierdere spectaculoasă de ţesut adipos, ci doar o tonifiere. Aşadar, pentru un rezultat care să te mulţumească din toate punctele de vedere este nevoie atăt de sport, căt şi de o dietă săracă in grăsimi. De asemenea, trebuie amintit că există persoane care pierd mai uşor in greutate decăt altele. Luiza işi sfătuieşte elevii să nu renunţe dacă nu obţin corpul visat după căteva săptămăni de regim alimentar plus exerciţii fizice obositoare chiar dacă partenerul de antrenament a obţinut rezultate uimitoare. Pentru că orice corp are propriul bioritm şi slăbeşte sau se ingraşă in funcţie de tipul morfologic căruia ii aparţine.

Antrenoarea Luiza Bucur este, după propriile spuse rea. "Recunosc că nu sunt deloc indulgentă. Insă imi cunosc fiecare elev, aşa că ştiu pănă unde să merg. Dacă ştii pe ce buton să apeşi, adică să-i stimulezi pe fiecare in parte, pănă la urmă obţii de la ei totul. Spre exemplu, am o prietenă care mă trecuse inclusiv in agenda telefonică «Domnişoara şi incă 10», pentru că obişnuiesc să le cer studenţilor mei incă zece repetări la finalul unui exerciţiu."Â

×
Subiecte în articol: vedete luiza