x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun M.M. Stoica: Dosarul meu, de la DNA, nu conţine nimic spectaculos

M.M. Stoica: Dosarul meu, de la DNA, nu conţine nimic spectaculos

de Ovidiu Ciutescu    |    23 Ian 2008   •   00:00
M.M. Stoica: Dosarul meu, de la DNA, nu conţine nimic spectaculos

11:36 • Actualul manager al echipei Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat miercuri, la ieşirea de la DNA, că în cazul său s-ar fi făcut o confuzie şi a arătat că învinuirile care i se aduc le-a aflat la vizita anterioară. La ieşirea de la DNA, fostul manager al Steaua a declarat: "Prezenţa mea aici se datorează unei proceduri. Este foarte bine că DNA se implică şi ar trebui ca toate organele abilitate să facă acelaşi lucru. Vă spun că, în cazul meu, nu e nimic spectaculos şi o să vă lămuriţi de acest lucru. Sper că în scurt timp se va risipi această confuzie legată de situaţia mea”.

Actualul manager al echipei Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat miercuri, la ieşirea de la DNA, că în cazul său s-ar fi făcut o confuzie şi a arătat că învinuirile care i se aduc le-a aflat la vizita anterioară. La ieşirea de la DNA, fostul manager al Steaua a declarat: "Prezenţa mea aici se datorează unei proceduri. Este foarte bine că DNA se implică şi ar trebui ca toate organele abilitate să facă acelaşi lucru. Vă spun că, în cazul meu, nu e nimic spectaculos şi o să vă lămuriţi de acest lucru. Sper că în scurt timp se va risipi această confuzie legată de situaţia mea”.

 

 

 

INFRACŢIUNI. Potrivit procurorilor, prin faptele descrise a fost cauzat, în dauna celor patru cluburi, un prejudiciu de peste 10 milioane de euro, reprezentând diferenţa dintre sumele real încasate prin transferurile de fotbalişti şi sumele efectiv înregistrate în contabilitatea cluburilor.  De asemenea, prin neînregistrarea în contabilitatea celor patru cluburi a veniturilor rezultate din transferuri şi implicit prin diminuarea veniturilor impozabile, bugetul de stat a fost prejudiciat cu o sumă de peste 1,7 milioane de euro. Totodată, raportat la valorile reale ale sumelor de transfer, nu s-a perceput de către Federaţia Română de Fotbal procentajul aferent fiecărui transfer, în conformitate cu reglementările interne, prejudiciul în dauna Federaţiei totalizând aproximativ 600.000 euro. În perioada 14 - 17 ianuarie, toţi învinuiţii au luat la cunoştinţă infracţiunile pentru care sunt cercetaţi, potrivit art.6 alin3 din Codul de Procedură Penală, precizează DNA.  


 

×
Subiecte în articol: magazin