x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Maeştrii deghizărilor

Maeştrii deghizărilor

de Adriana Paduraru Vaduva    |    30 Apr 2010   •   00:00
Maeştrii deghizărilor
Sursa foto: Jun Sato/WireImage

Odată ajuns vedetă, s-a cam dus cu liniştea. Nu te mai poţi duce liniştit la cumpărături sau la restaurant. Sunt peste tot ochi dornici de a vedea ceva "inedit". Şi atunci vedetele încearcă fel şi fel de "trucuri" pentru a trece neobservate. Nu întotdeauna au şi succes, dar... ca să parafrazăm un vechi proverb, încercarea moarte n-are.

NUME DE COD...
- Nicole Kidman a mers şi mai departe. Considerând că nu este suficient să-şi pună perucă şi ochelari de soare, actriţa a mărturisit într-un interviu citat de site-ul Women First că vorbeşte cu accent irlandez pentru a nu fi recunoscută. O altă măsură de siguranţă la care apelează Nicole este schimbarea numelui. De fiecare dată când iese însoţită, ea îşi roagă prietenii să o strige cu alt nume. Evident, din motive de securitate nu le-a dezvăluit.

- Nici Leo DiCaprio nu dă prea mare importanţă deghizării. Starul din "Titanic" preferă o şapcă bine trasă pe ochi şi nişte ochelari de soare.

- Paris Hilton se află oarecum la polul opus. O perucă, nişte ochelari de soare şi, eventual, o şapcă sunt tot ce are nevoie moş-tenitoarea imperiului Hilton pentru a ieşi din casă.

- Tot la pungă a apelat şi protagonistul din "Transformers", Shia LaBeouf. Ca să iasă din casă să-şi cumpere un cheeseburger, actorul şi-a decupat o pungă de hârtie şi i-a ieşit o minunată mască, pe care a purtat-o cu mândrie prin cartier.

- Jessica Biel apelează şi ea la "accesorii", numai că trucurile ei sunt, totuşi, normale. Peruci, ochelari mari de soare, pălării, căciuli etc. Degeaba, zice ea, n-au efect. Oamenii tot o recunosc. Mai în glumă, mai în serios, actriţa a mărturisit într-un interviu că mai are puţin şi va apela şi la o mască pentru nas.

×
Subiecte în articol: magazin