x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Magazin - Britney Spears, mamica "model"

Magazin - Britney Spears, mamica "model"

05 Ian 2007   •   00:00
Magazin  -  Britney Spears, mamica "model"

Cantareata a fost desemnata cea mai controversata vedeta in anul 2006

Cantareata a fost desemnata cea mai controversata vedeta in anul 2006 Cantareata americana Britney Spears a primit titlul de cea mai controversata personalitate a anului 2006 intr-un top realizat de un post american de televiziune.

Autoarea hitului "Toxic" i-a surclasat pe ceilalti candidati la titlu, printre care s-au numarat Mel Gibson si vedeta din "Seinfeld" Michael Richards, autori ai unor tirade antisemite si, respectiv, rasiste, si topmodelul Naomi Campbell, data in judecata pentru vatamare corporala de mai multe persoane.

INCIDENTE. Spears s-a situat pe primul loc in topul realizat de US TV in urma unor incidente in care a fost implicata pe parcursul acestui an. Britney a demonstrat in primul rand ca nu prea are calitati materne, desi este mama a doi copii. La inceputul lunii decembrie, membrii Serviciilor sociale americane au spus ca starul pop va fi subiectul unei anchete, deoarece sunt ingrijorati de faptul ca cei doi copii ai ei nu sunt ingrijiti cum trebuie. Oficialii de la Departamentul pentru protectia copilului si servicii sociale sunt de parere ca este necesara o ancheta pentru a vedea daca cei doi copii ai starului, Sean Preston, in varsta de un an si trei luni, si Jayden James, in varsta de trei luni, nu sunt afectati de comportamentul mamei lor, care este o prezenta constanta la petrecerile din Los Angeles impreuna cu prietenele ei, starletele Paris Hilton si Lindsay Lohan.

INTREBARI. Aceasta nu este prima data in decursul acestui an cand calitatile materne ale lui Spears sunt puse sub semnul intrebarii. In februarie, Spears a fost surprinsa de paparazzi la volanul masinii ei si cu bebelusul asezat pe genunchi, incalcand astfel flagrant codul rutier. In aprilie, cantareata a primit vizita agentilor de la Protectia copilului la domiciliul sau din Malibu, pentru ca fiul sau Preston isi sparsese capul. In urma anchetei s-a dovedit ca accidentul s-a produs din cauza bonei, care l-a scapat din brate. In luna mai, noi fotografii au aratat-o pe Britney la volanul masinii sale, cu bigudiuri in par, in timp ce fiul ei, Sean Preston, se afla pe bancheta din spate, fara a avea vreun sistem de siguranta.

La toate acestea se adauga faptul ca in luna iunie, Spears, insarcinata in sase luni, a pozat nud pentru editia din luna august a revistei Harper’s Bazaar. Si pentru a completa tot acest tablou, la inceputul lunii noiembrie, Britney a cerut divortul de sotul ei, dansatorul si cantaretul aspirant Kevin Federline, la mai putin de doua luni de la nasterea celui de-al doilea copil al lor…

×
Subiecte în articol: spears