x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Marius Lăcătuş s-a îndurat de jucători: Au două zile liber

Marius Lăcătuş s-a îndurat de jucători: Au două zile liber

de Ovidiu Ciutescu    |    08 Feb 2008   •   00:00
Marius Lăcătuş s-a îndurat de jucători: Au două zile liber

10:40 • Echipa antrenată de Marius Lăcătuş a sosit în joi noapte în România din turneul din Cipru, iar fotbaliştii vor avea două zile libere înainte de cel de-al treilea cantonament, care se va desfăşura în Turcia, informează site-ul roş-albaştrilor. Delegaţia Stelei va pleca din Cipru joi seară, cu o cursă charter, care va decola la ora 22:00, sosirea roş-albaştrilor pe aeroportul Henri Coandă fiind programată pentru ora 00:30.

Echipa antrenată de Marius Lăcătuş a sosit în joi noapte în România din turneul din Cipru, iar fotbaliştii vor avea două zile libere înainte de cel de-al treilea cantonament, care se va desfăşura în Turcia, informează site-ul roş-albaştrilor. Delegaţia Stelei va pleca din Cipru joi seară, cu o cursă charter, care va decola la ora 22:00, sosirea roş-albaştrilor pe aeroportul Henri Coandă fiind programată pentru ora 00:30.

PROGRAM. Marius Lăcătuş a programat vineri un antrenament de refacere, după care jucătorii vor avea două zile libere. Reunirea lotului se va face luni, când se va pleca în Antalya, unde Steaua va efectua un turneu de pregătire, ce va dura cinci zile. În acest cantonament, steliştii vor disputa şi două jocuri amicale, cu FK Zeta Golubovci (Muntenegru), pe 13 februarie şi cu Jeff United (Japonia), pe 15 februarie. Până acum Steaua este neînvinsă în partidele amicale disputate, roş-albaştrii obţinând cinci victorii cu Metalurg Liepajas (1-0), Levski Sofia (1-0), Ceske Budejovice (2-1), FK Teplice (2-0), Lokomotiv Sofia (1-0) (n.r. toate partidele s-au disputat în Cipru), şi un rezultat de egalitate cu Wisla Cracovia (0-0) (n.r. în cantonamentul din Spania).

×
Subiecte în articol: magazin