x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Matt Damon va deveni tată pentru a doua oară

Matt Damon va deveni tată pentru a doua oară

de Jurnalul National    |    10 Mar 2008   •   00:00


Actorul american Matt Damon, câştigător al unui premiu Oscar, va deveni tată pentru a doua oară, soţia sa, Luciana Bozán Barroso, fiind însărcinată, informează accesshollywood.com. ştirea a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al starului, acesta adăugând că cei doi sunt în "culmea fericirii".




Actorul american Matt Damon, câştigător al unui premiu Oscar, va deveni tată pentru a doua oară, soţia sa, Luciana Bozán Barroso, fiind însărcinată, informează accesshollywood.com. ştirea a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al starului, acesta adăugând că cei doi sunt în "culmea fericirii". Purtătorul de cuvânt al interpretului agentului secret Jason Bourne nu a menţionat când se va naşte copilul. Damon şi Luciana mai au o fetiţă, Isabella, care s-a născut în iunie 2006. Actorul, în vârstă de 37 de ani, a întâlnit-o pe Luciana Barroso, fostă chelneriţă într-un bar, în 2003, la Miami, Florida, în timpul filmărilor pentru "Lipit de tine". Femeia, în vârstă de 32 de ani, originară din Argentina, mai are o fetiţă, Alexia, în vârstă de nouă ani, dintr-un mariaj anterior. Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2005, în cadrul unei ceremonii discrete care a avut loc la New York.
Matt Damon, ales "cel mai sexy bărbat în viaţă" pe 2007 de săptămânalul american People, a fost recompensat în 1998 cu un premiu Oscar pentru cel mai bun scenariu, pentru filmul "Good Will Hunting", împreună cu prietenul său, actorul Ben Affleck. Matt Damon a apărut recent într-o serie de filme aplaudate de critici, printre care s-au numărat "Cârtiţa" de Martin Scorsese, "Agenţia secretă" şi "Syriana" cu George Clooney.

×
Subiecte în articol: magazin matt damon