x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mihaela - Secretul succesului

Mihaela - Secretul succesului

de Claudia Daboveanu    |    20 Oct 2006   •   00:00
Mihaela - Secretul succesului

Gazda "Duminicii in familie" de la Antena 1 e voluntar la Crucea Rosie
Din sumar: Telecomanda / (Rauta)cizme - Talk-show must go on! / Star news / Vedete - Brenciu in serial / VIP - Lavinia Sandru / Carte - O plimbare prin lume / Magazin - Meserii trasnite / Film - Alte lacrimi de iubire / Magazin - Muzica de inmormantare / Muzica - Despre succesul Rudebox / Muzica - Uriah Heep in concert / Punctul pe G - Prostitutie inutila / PSI - Sa crezi in tine! / Mistere / Stiint - aMadonna si ""apa sfanta"" / Sport - Aproape imposibil / Auto - Vehicule fantastice / Seriale & Telenovele - Lombarzilor 8 /

COVER STORY
Gazda "Duminicii in familie" de la Antena 1 e voluntar la Crucea Rosie

Face parte din categoria rara a celor pe care ascensiunea pe plan profesional si personal nu i-a facut infumurati. Mai mult, la Mihaela Radulescu e de admirat si constanta cu care se mentine in top de ani buni.

PAREREA EI! Cum reuseste? "Categoric, sa-ti pastrezi succesul si sa-l transformi in valoare, asta-i cel mai greu... Toata lumea poate sa aiba succes, aproape ca nici nu mai stii granita dintre succes, popularitate, reusita, model... La noi, succes are si manelistul, si fotbalistul, si Cartarescu, si Becali, si Cristi Puiu, si Marius Moga, si Maia Morgenstern, si Monica Gabor, si multi altii... Ramane la latitudinea fiecaruia sa desparta cu liniute verticale aceste tabele si sa le categoriseasca dupa propria scara de valori. La multi dintre cei cu succes, linia orizontala vine mai repede decat se asteapta pana si ei… De-acolo, adica de la finalul succesului, e greu sa redeschizi o coloana alba, curata, pe care sa te reinventezi... Succesul care vine dintr-un lucru de valoare, facut cu migala, talent, munca, ambitie si oaresice noroc e succesul in stare pura. Celelalte surogate din care se compune succesul sunt daunatoare... Unii se straduiesc toata viata lor sa aiba succes, dar altii fac tot ca sa aiba valoare. E de gandit la asta... Eu, una, ma tot gandesc...".

VOI ATI PUTEA? Multe femei se plang ca nu s-au realizat profesional pentru c-au aparut in viata lor copiii, care le "mananca" tot timpul. Mihaela spune ca e-ntr-un permanent razboi cu timpul, dar ca, de cand a aparut fiul sau, Ayan, in viata ei, s-a resetat, astfel incat sa aiba timp pentru toate. Ayan, fiinta care-i zambeste ori de cate ori o vede, o are langa el zilnic, pana la pranz. Iata programul Mihaelei dupa orele amiezei: "Fac radio, televiziune, joc in filme, cant cu bun simt pe CD-uri pentru copii, scriu, conduc o fundatie caritabila, vreau sa debutez ca regizor, sunt studenta la regie si voluntar la Crucea Rosie. Imi inghesui in program si un spectacol de teatru, si un concert, si o carte buna. Noaptea am timp sa raspund la mailuri, la interviuri, sa scriu articole sau scenariul meu de film, am timp pentru mine si pentru tot ce nu pot face ziua, chiar daca sunt rapusa de oboseala a doua zi".

E SIMPLU, NU? Apropo de Crucea Rosie, Mihaela spune ca e foarte mandra ca, de curand, a fost cooptata ca voluntar in echipa acestei organizatii, care a implinit 130 de ani de existenta in Romania. Primul proiect de care se va ocupa e campania nationala de prevenire a dezastrelor. "Din pacate, aproape nimeni nu mai stie istoria fascinanta a acestei organizatii, de la Regina Maria incoace, nici faptul ca la ultimele inundatii a fost una dintre cele mai active prezente eficiente, alaturi de Petrom, care a donat impresionanta suma de un milion de dolari pentru sinistrati".

Ii uram Mihaelei s-o tina tot asa si tot ceea ce-si doreste. Adica: "Sa-mi creasca sanatos copilul, familia mea sa fie mereu asa cum este si clocot sa am in mine, ca in rest... e simplu, nu ?".

"Sunt cea mai organizata si mai responsabila persoana pe care o cunosc, cand e vorba de sarcinile de serviciu! Nu vreau sa distrug nimic din ce-am construit, fie ca-i vorba de cariera sau de familie"
×