x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ministrul Păcuraru, căruţa şi măgarul

Ministrul Păcuraru, căruţa şi măgarul

de Ovidiu Ciutescu    |    05 Iun 2008   •   00:00
Ministrul Păcuraru, căruţa şi măgarul

13.39 Ministrul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse, Paul Păcuraru, aflat joi într-o vizită în Drăgăneşti Olt, a ales să meargă de Ziua Mediului cu o căruţă trasă de un măgar. Păcuraru s-a mîndrit cu faptul că alegerea sa a depăşit aşteptările premierului Călin Popescu Tăriceanu.

Ministrul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse, Paul Păcuraru, aflat joi într-o vizită în Drăgăneşti Olt, a ales să meargă de Ziua Mediului cu o căruţă trasă de un măgar. Păcuraru s-a mîndrit cu faptul că alegerea sa a depăşit aşteptările premierului Călin Popescu Tăriceanu.

REÎNTOARCEREA LA ŢARĂ. Premierul Călin Popescu Tăriceanu a recomandat miniştrilor, în şedinţa de Guvern, ca joi, de Ziua Mondială a Protecţiei Mediului, să vină la birou cu metroul, autobuzul, bicicleta sau chiar pe jos, ca un îndemn adresat cetăţenilor pentru reducerea poluării. Paul Păcuraru, aflat în vizită în satul Comani, judeţul Olt, a ales să se deplaseze, alături de săteni, cu o căruţă trasă de un măgar. "Neavînd bicicletă şi trebuind să mă deplasez pe distanţe destul de lungi, am ales să merg cu mijloacele cele mai tradiţionale pentru satul românesc. Cred că mijlocul meu de deplasare a depăşit cu mult imaginaţia şi aşteptările domnului premier, care a recomandat mersul pe jos, cu bicicleta, metroul sau autobuzul", a declarat ministrul Paul Păcuraru. Demnitarul a precizat că iniţiativa premierului a fost benefică:"Pentru o zi e bine să uităm cu toţii de maşini". Ziua Mondială a Protecţiei Mediului a fost instituită în 1972 de Adunarea Generală a Naţiunilor Unite pentru celebrarea Conferinţei "Ecologia Umană" de la Stockholm. Această sărbătoare este marcată anual şi reprezintă elementul cel mai important al Programului Ecologic al Naţiunilor Unite (UNEP).

×
Subiecte în articol: magazin