x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mircea Geoană: Adrian Năstase să îşi rezolve dosarul şi apoi să candideze

Mircea Geoană: Adrian Năstase să îşi rezolve dosarul şi apoi să candideze

de Ovidiu Ciutescu    |    21 Feb 2008   •   00:00
Mircea Geoană: Adrian Năstase să îşi rezolve dosarul şi apoi să candideze

17:56 • Preşedintele PSD Mircea Geoană consideră că Adrian Năstase s-a pripit când şi-a depus candidatura la şefia Consiliului Naţional şi spune că fostul premier are culoar de revenire în politică la vârf dacă îşi rezolvă problemele "de imagine şi de dosar".

Preşedintele PSD Mircea Geoană consideră că Adrian Năstase s-a pripit când şi-a depus candidatura la şefia Consiliului Naţional şi spune că fostul premier are culoar de revenire în politică la vârf dacă îşi rezolvă problemele "de imagine şi de dosar".

ŢINTĂ. Geoană a ţinut să clarifice acest aspect într-o intervenţie la postul public de radio. " Adrian Năstase are în mod cert calităţi. Dacă îşi rezolvă problemele de imagine şi de dosar, are un culoar de revenire în politică la vârf, pentru că este un om politic redutabil, a fost cineva. Cred că se pripeşte în această candidatură, dar până la urmă nu e decizia mea. Sunt voturile democratice,şi până la urmă, cei care votează au întotdeauna dreptate", a declarat şeful PSD. Geoană a adăugat că alegerile de vineri pentru şefia Consiliului Naţional nu vor reprezenta "o schismă", dar reprezintă "o tensiune nenecesară şi inutilă". Geoană a adăugat că ar fi "un gest de ingratitudine" faţă de actualul preşedinte al Consiliului Naţional, Dan Mircea Popescu, să fie invitat să plece doar pentru a da funcţia altcuiva. "Eu nu cred că avem ceva de rezolvat schimbând preşedintele sau alegând preşedintele Consiliului Naţional la trei, patru luni înainte de alegeri. Eu cred că într-o perioadă de campanie electorală nu competiţia internă în partid trebuie să fie prioritară, ci competiţia cu adversarul şi oponentul meu politic", a mai spus Mircea Geoană. Consiliul Naţional al PSD îşi va alege preşedintele vineri, în cursă înscriindu-se Adrian Năstase şi Dan Mircea Popescu.

 

×
Subiecte în articol: magazin geoană