x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mirela Vescan, 17 ani de artă în machiaj

Mirela Vescan, 17 ani de artă în machiaj

de Catalina Iancu    |    11 Iun 2010   •   00:00
Mirela Vescan, 17 ani de artă în machiaj

Fonduri de ten, pudre, farduri, creioane colorate, mascara, rujuri, multe, multe pensule şi un make-up artist: Mirela Vescan. 17 ani în materie de machiaj, colaborări cu marile trusturi de televiziune şi cele mai bune reviste glossy. Personalităţi din România fardate: toate.

Profesor de machiaj, demonstraţii de make-up, iar din 1999 şi până în prezent aproape n-a trecut nici un an în care să nu primească un premiu.
Chiar dacă preferă machiajul cât mai natural, pentru prezentările de modă Mirela realizează adevărate opere de artă, nu doar cu farduri, ci şi cu pene, strasuri, cristale. Toate aceste fotografii şi multe altele pe care le puteţi vedea pe pagina
oficială a make-up artistului, la www.mirelavescan.ro, au fost realizate în formula: fotograf - Gabriel Hennessey, coafură - Laurent Tourette, make-up - Mirela Vescan, ţinute - Cătălin Botezatu. Colecţiile, intitulate "Fly", "Funeral", "Elf", "Mirror", "Rich Faimos&Snob" au făcut turul lumii, cea mai recentă prezentare fiind la Seattle Fashion Week, în SUA..

×
Subiecte în articol: life & style