x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mistere / Stiinta - Aguilera, "ucisa" in vis

Mistere / Stiinta - Aguilera, "ucisa" in vis

de Radu Popa    |    25 Aug 2006   •   00:00
Mistere / Stiinta - Aguilera, "ucisa" in vis

Christina Aguilera este tulburata de cosmaruri

Christina Aguilera este tulburata de cosmaruri

Viziuni. In ultimul timp, somnul Christinei este agitat, intrerupt de cosmaruri nocturne violente. In timpul viselor, interpreta pop este "luata la tinta" de un om dotat cu o arma cu luneta sau asista la lupte sangeroase intre animale. Invariabil, dupa ce "asasinul din vis" apasa pe tragaci, Christina se trezeste fara a vedea "rezultatele" actiunii.

MANUAL. Pentru a descifra semnificatia obsesivelor cosmaruri, Christina a apelat la ajutorul unui manual pentru interpretarea viselor, efortul dovedindu-se inutil. Artista spera ca inspaimantatoarele viziuni vor inceta dupa casatoria sa, de la 19 noiembrie 2005, cu Jordan Bratman, director in domeniul muzical. Paradoxal, visele au continuat, cantareata dandu-le o interpretare proprie, potrivit careia ii prevestesc un viitor stralucit: "Visele imi «spun» ca voi ajunge o persoana importanta. Ultimul album m-a facut foarte fericita si increzatoare in semnificatia lor".

AMBITIE. Nascuta la 18 decembrie 1980, in zodia Sagetatorului, Christina este inzestrata cu generozitate si dragoste de oameni. Potrivit semnului zodiacal, evolutiile sale au darul de a-i entuziasma pe admiratori. Influentata de Soare si Neptun, Christina are evolutii luminoase, determinate de aparitiile sale sexy si stralucitoare. Nativii din Sagetator au posibilitatea de a-si exprima direct si concis gandurile, manifestand interes fata de filozofie si calatorii.

NEWS
MISIUNI PE MARTE CU ECHIPAJ UMAN. Peste 70 de voluntari din 17 tari doresc sa participe la experimentul Marte-500, organizat de Institutul de cercetari biomedicale din cadrul Academiei ruse de Stiinte, experiment care isi propune simularea unei misiuni cu echipaj uman pe planeta Marte. Experimentul Marte-500 va fi organizat intre 2007 si 2009, urmand sa dureze 520 de zile. In acest interval de timp, cei sase voluntari selectati vor trai izolati intr-un complex stiintific ce va reproduce diferitele module ale unei navete interplanetare, sub observarea medicilor.

VOR REVENI MAMUTII? Daca unele specii sunt pe cale de disparitie, altele sunt pe cale sa revina in fauna globului. Potrivit ziarului The Sun, oamenii de stiinta au anuntat ca spera sa extraga sperma din corpurile inghetate ale mamutilor din regiunile nordice indepartate, pentru a readuce la viata o specie disparuta cu 10.000 de ani in urma. In experimente precedente, cercetatorii au constatat ca sperma inghetata a soarecilor poate fi folosita pentru nasterea altora. Oamenii de stiinta spera sa injecteze sperma in ovulele femelelor de elefant, care sa dea nastere unor mamuti.

CARUCIORUL CARE MERGE SINGUR. Studentii de la Universitatea din Florida au inventat un carucior de cumparaturi, care arata precum cele folosite in mod obisnuit in supermarketuri, dar care are incorporat un senzor prin intermediul caruia il poate urma pe cumparator oriunde prin magazin, precum un robot ascultator. Astfel, caruciorul se opreste ori de cate ori se opreste si cumparatorul si nu se izbeste niciodata de obiectele inconjuratoare.
×