x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mitrea va fi candidatul PSD la Primăria Capitalei

Mitrea va fi candidatul PSD la Primăria Capitalei

08 Apr 2008   •   00:00

Coordonatorul de campanie al PSD Miron Mitrea va fi candidatul partidului la Primăria Capitalei, anunţul oficial urmînd a fi făcut joi sau vineri, au declarat surse din partid. VIDEO: Intevenţia telefonică a lui Miron Mitrea în emisiunea "Vorbe grele"



"Miron Mitrea este în mod sigur candidatul PSD la Primăria Bucureştiului. El este cert", au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea PSD.

Potrivit acestora, anunţul oficial al candidaturii lui Mitrea urmează să fie făcut joi sau vineri, după o şedinţă a CEx Bucureşti, care va avea loc înaintea Comitetului Executiv Naţional, programat pentru vineri.

Sursele citate au mai arătat că, dintre candidaturile pentru sectoare, certe, în opinia conducerii centrale a PSD, sunt Marian Vanghelie pentru Sectorul 5 şi Neculai Onţanu, la Sectorul 2.

Totuşi, Vanghelie nu şi-a exprimat fără echivoc acceptul de a candida la Primăria Sectorului 5, surse din anturajul acestuia arătînd că acesta ia încă în calcul ideea de a candida pe lista de consilieri generali, în ideea promovării în campania electorală a unui mesaj centrat pe tandemul Mitrea primar - Vanghelie viceprimar sau chiar aceea de a candida pentru un mandat de senator.

Sursele citate au mai arătat că Dan Mihalache şi Vasile Gherasim, anunţaţi de Vanghelie posibili candidaţi pentru sectoare, au şanse extrem de reduse de a fi desemnaţi candidaţi.

Pe de altă parte, potrivit aceloraşi surse, desemnarea unor candidaţi pentru primăriile de sector este încă în discuţie, în condiţiile în care propunerea avansată de Miron Mitrea şi liderul partidului, Mircea Geoană, ca unii membri din BPN să îşi asume candidatura a fost refuzată de cei vizaţi.

Sursele citate au arătat că secretarului general al PSD, Titus Corlăţean, şi vicepreşedinţilor Cristian Diaconescu şi Victor Ponta li s-a propus să candideze pentru primării de sector, toţi cei trei refuzînd.

Locul lui Mitrea la conducerea campaniei electorale va fi luat, după intrarea acestuia în campania electorală, de Viorel Hrebenciuc.
  • Mediafax
Intevenţia telefonică a lui Miron Mitrea în emisiunea "Vorbe grele" realiyats de Victor Ciutacu

×
Subiecte în articol: magazin mitrea