x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mondenul...Bendeac

Mondenul...Bendeac

20 Iul 2007   •   00:00

Dintre Bănel şi Băsescu, cel mai greu ii e să-l joace pe Prigoană şi asta pentru că are de suportat pe faţă o mustaţă teribil de incomodă. "Şi Diaconescu e greu de imitat, căci e al naibii de greu cănd eşti obosit să vorbeşti la foc continuu, fără să te bălbăi.

Dintre Bănel şi Băsescu, cel mai greu ii e să-l joace pe Prigoană şi asta pentru că are de suportat pe faţă o mustaţă teribil de incomodă. "Şi Diaconescu e greu de imitat, căci e al naibii de greu cănd eşti obosit să vorbeşti la foc continuu, fără să te bălbăi. Dolănescu, Băsescu, Bănică jr, Piersic sr imi vin mai uşor. Bănel e foarte aproape de un personaj din teatru cu care am căştigat nu mai ştiu căte premii", explică Mihai Bendeac natura jobului său, de actor şi coscenarist al show-ului de divertisment "Mondenii", transmis de Prima TV.

PRECIZĂRI. Show de divertisment, nu sitcom, pentru că "in Romănia, acest concept a fost atăt de terfelit, incăt evit să utilizez termenul". De la absolvirea facultăţii ("eu nu am terminat UNATC: am absolvit Institutul Gelu Colceag - cel mai mare pedagog pe care il are teatrul romănesc la momentul ăsta") n-a trecut mult pănă să se facă remarcat. Pentru că profesorul lui a văzut in el discipolul potrivit pentru a interpreta un rol dificil, dar ofertant: Richard III. Părea că pe scena Studioului Casandra, spectacolul acesta s-a realizat special să-i ridice lui Mihai "mingea la fileu" şi să-l propună drept un talent al noului val. "Richard III a fost spectacolul care a arătat că sunt actor. Am rămas şocat cănd am aflat că slăbeam două kilograme in două ore şi ceva, căt dura «nebunia». Actorul trebuie să poată fi azi clovn şi măine rege, altfel nu rămăne decăt un umil meseriaş. Visez să joc un personaj important intr-un film istoric", spune Mihai.

Motoul meu favorit? «Abia cănd ultimul copac va fi tăiat, cănd ultimul rău va fi poluat şi ultima pasăre va pieri, abia atunci vor realiza oamenii că nu pot mănca bani»"

Mihai Bendeac actor

×
Subiecte în articol: vedete