x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Monica Stan

Monica Stan

08 Iun 2007   •   00:00

Dacă sunteţi pasionaţi de lumea mondenă, atunci este imposibil să nu o cunoaşteţi pe Monica Stan, realizatoarea şi prezentatoarea emisiunii "High Life", difuzată la postul B1 TV.

Colecţionară de… diplome. Frumoasa vedetă a televiziunii din Calea Victoriei are un CV impresionant, la capitolul "studii" Monica stănd excelent. Este specialist in Economie, fiind absolventă a Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul ASE Bucureşti. Pentru că i-a plăcut să inveţe - o spune firesc, fără falsă modestie - Monica Stan a ales să facă şi un master, plus un doctorat in Economie Mondială. "O şcoală sau o diplomă in plus nu strică niciodată", este de părere Monica. Despre cum a contractat "microbul" presei, vedeta ne-a povestit că, in urmă cu trei ani, a "năşit" un ziar. "Am intrat in presă, mai exact in presa scrisă, prin intermediul ziarului de limbă engleză Bucharest Daily News, pe care l-am infiinţat impreună cu parteneri din Anglia. Apoi m-am găndit să fac o emisiune despre lumea in care trăiesc. Aşa a inceput şi continuă. Este o emisiune făcută din suflet şi pentru suflet."

Adoră să călătorească. Deşi are un look de invidiat, Monica spune că nu face mari eforturi pentru a şi-l intreţine. "Nu fac nimic in mod special. Cred că nu trebuie să uităm să iubim. Iubirea ne menţine in formă. Altfel, fac masaj de mulţi ani." La capitolul "timp liber şi pasiuni", Monica ne-a spus că ii place să meargă la film sau să ia masa cu prietenii şi să călătorească. "Pur şi simplu ador să călătoresc. Mă deconectează complet de la stresul cotidian." Ii mai plac sushi-ul, tiramisu şi… mămăliga.

Cu familia sa Monica ne-a povestit că are o relaţie specială. "Am nişte părinţi minunaţi, pe care ii iubesc şi, mai mult, am ajuns să ii inţeleg, pentru că, in general, copiilor le este greu să işi inţeleagă părinţii. Am o soră mai mică şi doi ciobăneşti mioritici. Căt despre viaţa personală, din experienţa mea cred că este mai bine ca aceste lucruri să rămănă in sufletul tău."

×
Subiecte în articol: monica cover story