x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Moştenitoarea imperiului BMW, şantajată de un gigolo

Moştenitoarea imperiului BMW, şantajată de un gigolo

03 Noi 2008   •   00:00

Una dintre cele mai bogate femei din Germania, moştenitoarea BMW, Susanne Klatten, a fost victima unui şantaj pus la cale de un gigolo, relatează The Independent.



Întreaga poveste a fost pusă la cale de italianul Ernano Barretta, proprietarul luxosului hotel 'Valle Grande' Country House, în vârstă de 63 de ani, împreună cu germanul Helg Sgarbi, în vârstă de 41 de ani.

În urmă cu doi ani, Helg Sgarbi şi Susanne Klatten s-au întâlnit la Monte Carlo şi au început o relaţie. La momentul întâlnirii, însă, Sgarbi nu era singur. De fiecare dată când se cazau la un hotel, Ernano Barretta se caza în camera alăturată. Atunci când mergeau pe stradă, cei doi erau filmaţi din spate de Barretta. Acesta a mers până acolo încât i-a filmat chiar şi în momentele lor intime.

Într-una dintre aceste întâlniri, Sgarbi i-ar fi povestit iubitei sale o problemă personală foarte gravă. Potrivit acesteia, în timp ce călătorea în Statele Unite, bărbatul a fost implicat într-un accident auto, în urma căruia un copil şi-ar fi pierdut viaţa. Părinţii copilului, povestea Sgarbi, care făceau parte din mafia italiano-americană, l-ar fi acuzat pe acesta de moartea copilului şi i-ar fi cerut câteva milioane de dolari drept compensaţie, în caz contrar fiind ameninţat cu moartea. Susanne Klatten i-a oferit acestuia 7,5 milioane de euro pentru a scăpa de mafie.

Împreună cu Barretta, Sgarbi a îngropat o parte din bani lângă hotel, investind restul sumei în maşini luxoase ca Ferrari, Lamborghini şi Rolls-Royce.

Helg Sgarbi ştia, însă, că moştenitoarea BMW valora mult mai mult decât atât. Aşa că, în toamna lui 2007, a contactat-o din nou, cerându-i 49 milioane de euro. De această dată nu s-a mai folosit de povestea cu mafia, ci a şantajat-o direct cu mai multe înregistrări video în care cei doi întreţin raporturi sexuale.

Susanne Klatten i-a înscenat acestuia o întâlnire pentru a-i da o parte din bani. La locul stabilit, însă, se aflau mai mulţi poliţişti cu un mandat de arestare întocmit pe numele său.

În prezent, Ernano Barretta a fost închis în Italia, iar complicele lui, Helg Sgarbi aşteaptă într-o închisoare din Germania să fie judecat pentru santaj.

Susanne Klatten, în vârstă de 46 de ani, este stră-nepoata lui Gunther Quandt, fondatorul companiei BMW, care a murit în 1954. Prima soţie a lui Quandt, Magda, s-a recăsătorit după un timp cu liderul nazist Joseph Goebbels.

Potrivit anchetatorilor, pe lângă bani, Sgarbi căuta şi răzbunare pentru tatăl său, un evreu austriac care a muncit ca sclav, în timpul războiului, în fabricile companiei de automobile.

Dovezi ale colaborării dintre nazişti şi BMW, precum şi cu alte companii nemţeşti, au fost descoperite încă dinaintea celui de-al Doilea Război Mondial. Reprezentanţii companiei au recunoscut folosirea a 30.000 de muncitori evrei, prizonieri ai lagărelor naziste.
www.antena3.ro

×
Subiecte în articol: lumea sgarbi