x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Moştenitoarea Rothschild divorţeză pentru rapper-ul Jay Electronica

Moştenitoarea Rothschild divorţeză pentru rapper-ul Jay Electronica

de Sînziana Stancu    |    04 Iun 2012   •   17:52
Moştenitoarea Rothschild divorţeză pentru rapper-ul Jay Electronica

Divort rasunator in imperiul financiar Rothschild-Goldsmith. Ceea ce parea la inceput a fi o uniune perfecta, cand mostenitoarea celebrei dinastii bancare Rothschild s-a casatorit cu fiul mogulului finantist Jimmy Goldsmith, s-a transformat acum intr-o poveste de familie cu final socant. Ben Goldsmith, in varsta de 31 de ani, a confirmat ca se desparte de sotia lui, Kate, de 30 de ani, cu care are trei copii, dupa ce a descoperit legatura ei amoroasa cu rapper-ul american Jay Electronica, care traieste temporar in Marea Britaniem, unde a si cunoscut-o, dealtfel, pe Kate.

Mostenitoarea imperiului bancar Rothschild, care este producatore de muzica, s-a indragostit orbeste de rapper-ul de culoare in varsta de 31 de ani, originar din New Orleans, care a apelat la serviciile studioului ei in calitate de client, pentru a-si inregistra melodiile.

Vreo doi ani, Kate a incercat sa tina toata povestea in secret. Prietenii cei mai apropiati ai familiei au dezvaluit ca, in acest timp, relatia lor maritala s-a racit treptat-treptat. Ben si Kate incepusera sa se certe din ce in ce mai des. Ben banuia ca este altcineva la mijloc, dar a aflat despre relatia sotiei sale cu rapper-ul cand a descoperit pe telefonul ei mobil mesajele si e-mail-urile schimbate intre ea si clientul ei, Jay Electronica, devenit intre timp amantul ei. Cand Ben a luat-o la intrebari, ea nu a vrut sa recunoasca nimic, dar dupa ce Ben i-a spus ca a citit continutul mesajelor, nu a mai avut incotro si i-a marturisit adevarul. Dar nu fara scandal. Kate a inceput sa se certe cu Ben din ce in ce mai rau, pana l-a scos din sarite si l-a facut sa-i dea o palnma peste fata si sa arunce cu o jucarie de plus in ea. A plecat furios sa duca copiii la scoala, dar cand s-a intors, il asteptau politistii pe care Kate ii chemase intre timp, reclamand ca sotul ei a agresat-o fizic. Ben a fost arestat si dus la Politie, dar a fost eliberat ulterior pe cautiune.

Pana la urma, Ben a parasit caminul conjugal si s-a mutat la prieteni. Ei spun ca Ben si-a luat doar o valiza cu haine, pe care o tine la biroul sau din West End.

"Sufera enorm, este devastat, intr-o stare mizerabila', a povestit unul dintre prietenii lui. "El o banuia pe Kate ca are o aventura dupa ce ea incepuse sa se poarte din ce in ce mai urat cu el. Este obsedata de acest tip numit Jay Electronica al carui nume real este Timothy Elpadaro Thedford. Vorbeste tot timpul cu el la telefon si petrece cu el prin oras pana la 4-5 dimineata, iar uneori ramane la el peste noapte', a dezvaluit unul dintre prietenii lui Ben presei britanice.

Acum, dupa ce a aflat de mesajele schimbate de sotia lui cu Jay, intre care multe erau mesaje sexuale, Ben s-a hotarat sa divorteze. Iar Kate abia asteapta. La mijloc sunt insa cei trei copii ai cuplului si o avere insemnata, care apartine amandurora.

Ben a cunoscut-o pe Kate cand avea 18 ani si s-au casatorit devreme. Ea a mostenit 18 milioane de lire sterline de la tatal ei, Amschel Rothschild, care s-a spanzurat la hotelul Bristol, din Paris, in 1996.
×
Subiecte în articol: fun