x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzica - 48 de ore cu Cream

Muzica - 48 de ore cu Cream

de Raluca Grintescu    |    05 Ian 2007   •   00:00
Muzica  -  48 de ore cu Cream

O viata cu bune si rele, surprinsa pe note muzicale

O viata cu bune si rele, surprinsa pe note muzicale

De curand, Cream nu numai ca si-a schimbat look-ul, dar a iesit pe piata cu un produs mai altfel. Albumul "48 de ore" reprezinta, de fapt, o bucatica din viata lui Cream, bucuriile si tristetile sale puse pe note. Ai vazut-o crescand, acum te bucuri alaturi de momentele importante ale vietii, presarate cu multa sare si piper. Alaturi de Cream vei asculta "Dimineata", "Cantecul inimii" si vei spune "M-am indragostit" pentru ca "Stiu ce iti place" si pentru ca esti "Asa cum am visat"!

PE SCENA. Noaptea dintre ani a petrecut-o tot in campul muncii. "Am facut ce iubesc mai mult: am cantat", ne spune Cream. Ce a reprezentat pentru artista anul 2006? Ei bine, asa cum ne-a marturisit, a avut multe concerte, iar cel mai important eveniment a fost lansarea pe piata a albumului "48 de ore", primul single "Cantecul inimii" fiind foarte bine primit de public. Cu toate astea, Cream este pusa pe fapte mari si vrea ca anul viitor sa fie unul incununat de succese. Promovarea noului album in tara, lansarea celui de-al doilea single sunt doar doua dintre aspiratiile cantaretei. "La acest album am muncit mult din dorinta de a iesi pe piata cu un material calitativ, dar care sa ma si reprezinte. Albumul contine 11 piese printre care doua colaborari: piesa "Stiu ce iti place" este un feat. Marius Moga & Matteo, iar piesa "Langa tine" este feat. Randi.

COLABORARI. "Marius Moga, Matteo si Randi imi sunt foarte buni prieteni, asa incat colaborarea cu ei a fost o adevarata placere. In ceea ce priveste RXM facut de DH Rhadoo la single-ul «Cantecul inimii», sunt cat se poate de incantata de el. Imi doream un RMX de club, iar Rhadoo a facut o treaba excelenta", mai spune Claudia. Cream nu se afla la prima colaborare cu Moga. In 2003, Marius Moga si Smiley ii compun piesa "Inchide ochii", primul extras pe single de pe albumul "Astept", iar in 2005 piesa "Nu din prima data" poarta tot semnatura lui Moga. O data cu acest album, Claudia marturiseste ca s-a mai maturizat si are mai multa incredere in ea. "Am ajuns intr-un punct extraordinar al carierei mele. Am avut si noroc, recunosc. Am primit mereu oferte, iar dilemele mele au constat in alegerea drumului potrivit", conchide Claudia multumita de alegerea facuta pana in prezent.

×
Subiecte în articol: cream