x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzica - Ducesa se destainuie

Muzica - Ducesa se destainuie

de Raluca Grintescu    |    08 Sep 2006   •   00:00
Muzica - Ducesa se destainuie

Fergie vorbeste despre dependenta ei de droguri

Fergie vorbeste despre dependenta ei de droguri

Solista grupului Black Eyed Peas este foarte ambitioasa. Dovada acest album la care viseaza de cand e mica. Cu atat mai mult cu cat majoritatea pieselor le-a scris de cand avea 6 anisori. "The Dutchess" este un album autobiografic, Fergie dezvaluind, pentru prima oara, dependenta sa de droguri si povestea relatiilor nepotrivite pe care le-a avut. "Toate piesele de dragoste vorbesc despre fostii mei iubiti, insa am luat decizia de a nu spune exact cine reprezinta piesa respectiva. De asemenea, piesele contureaza o vulnerabilitate pe care nimeni nu o banuia cand eram in grupul Peas", spune cantareata.

COLORAT. Fergie s-a chinuit sa inregistreze acest album, care va iesi pe piata la 19 septembrie, in timpul turneului mondial pe care l-a sustinut alaturi de BEP anul trecut. Will.I.Am este producatorul proiectului ei solo, insa si ceilalti colegi de trupa au participat la acest proiect. Ludacris, B Real (Cypress Hill) si Rita Marley, fosta nevasta a lui Bob Marely, au dat o mana de ajutor, colaborand la cateva piese. "A fost o onoare pentru mine sa inregistrez cu Marley piesa «Mary Jane’s Shoes». Ludacris apare pe track-ul «Glamorous», iar B Real se bate in rime pe «Thriller Man», un omagiu adus piesei «How I Could Just Kill a Man» a trupei Cypress Hill." Fergie inca nu s-a decis care din cele 21 de piese vor intra pe disc, insa ne-a promis un album foarte colorat. Va fi dub, reggae, oldie, punk-rock, jazz.

London Bridge, un succes

La doar trei saptamani de la lansare, primul single de pe album, "London Bridge", este deja un succes, ocupand locul 1 in topul Hot 100, al doilea record din istoria Billboard la "cea mai rapida ascensiune". Asta nu inseamna ca Fergie isi va lasa balta colegii de trupa, onorandu-si in continuare indatoririle din BEP. In momentul de fata, Fergie are o relatie cu actorul Josh Duhamel.

FLASH NEWS
PAUZA. Franz Ferdinand au anuntat ca vor lua o pauza… destul de lunga. Asta ca sa prinda forte noi inainte de a inregistra cel de-al treilea album. Trupa a ajuns la ceea ce frontman-ul Alex Kapranos a conchis: "Apogeul a tot ce s-a intamplat in ultimii ani". Aveau nevoie de un repaus, avand in vedere numarul concertelor sustinute de trupa in ultima vreme. "Pentru mine aceasta pauza va insemna mai mult timp sa compun piese asa cum simt. In plus, voi avea timp sa mai ies cu prietenii, sa merg si la alte concerte", a adaugat Kapranos. Pentru chitaristul McCarthy timpul liber va consta in colaborarea cu trupa Box Codax.

IN STUDIO. Smashing Pumpkins vor intra in studio sa lucreze la un nou album. Trupetii vor lucra cot la cot cu producatorul Roy Thomas Baker, cel care si-a lasat amprenta si pe discurile formatiei The Darkness dar care a colaborat cu Queen si The Cars. Noul material, a carui lansare nu a fost stabilita, va fi primul efort de studio dupa "Machina/The Machines of God" (2000). Nu se stie inca exact care va fi line-up-ul, insa Billy Corgan, liderul grupului, si tobosarul Jimmy Chamberlain si-au confirmat implicarea in acest proiect.
×
Subiecte în articol: albu