x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzica - Hilary, cu dragoste

Muzica - Hilary, cu dragoste

de Raluca Grintescu    |    16 Feb 2007   •   00:00
Muzica - Hilary, cu dragoste

Viata din tumultuosul Los Angeles, transpusa in ritmuri electro

Viata din tumultuosul Los Angeles, transpusa in ritmuri electro

"With Love", single-ul de pe cel mai nou album al lui Hillary Duff, se anunta a fi un hit al primaverii. Desi, initial, cel de-al patrulea album de studio al artistei, "Dignity", era programat sa apara pe piata in februarie, va fi amanat pentru luna aprilie, intrucat Hillary este prinsa cu filmarile pentru pelicula "Brand Hauser".

ELECTRO. Spre deosebire de celelalte albume, "Dignity" este mai "disco" si face uz de instrumente reale. "Nu stiu exact cum sa explic ce am facut noi in studio, insa stiu un lucru: a fost foarte amuzant si e ceva nou pentru mine. Este cool", marturiseste Duff. Cat despre sunet, acesta este mai putin pop-rock si mai mult electro. Melodia clipului "With Love", lansat la 8 februarie, sustine si coloana sonora a reclamei la parfumul cu acelasi nume pe care Hillary l-a lansat recent pe piata. Duff a lucrat la acest album de dragoste cu nume mari de producatori si mixeri precum Richard "Humpty" Vission, Manny Marroquin, Tim si Bob. Piesele, care poarta semnatura lui Hillary, exploreaza viata din Los Angeles.

FLASH OUT
INVITATIE. The Police au anuntat ca vor face o sesiune de repetitii cu public, insa accesul se va face doar pe baza de invitatii. Sting & co vor canta in legendarul club Whisky A Go Go, cu ocazia aniversarii a 30 de ani de la infiintarea trupei. Se pare ca la repetitii trupa va da si detalii despre viitorul turneu mondial. The Police se reunesc pentru prima oara in 23 de ani pentru a sustine un concert la cea de-a 49-a editie a premiilor Grammy.

PA! The Distillers s-au despartit dupa noua ani de activitate si trei albume de studio. Se pare ca ruptura a fost provocata de plecarea din trupa, in 2003, a basistului Ryan Sinn si a tobosarului Andy Granelli. Din acel moment, trupa nu a mai reusit sa inregistreze nici un album. Totusi, solistul Brody Dalle si chitaristul Tony Bradley au infiintat o noua trupa, Spinnerette.
MANIAC. Pentru a intra in pielea personajului pe care il interpreteaza in noul sau film, "The Number 23", Jim Carey asculta in mod deosebit pe rockerii de la Nine Inch Nails, dar si trupa germana de rock industrial Einsturzende Neubauten. Actorul a solicitat regizorului Joel Schumacher sa-l ajute in realizarea unui playlist care il va face sa inteleaga mintea obsedata a personajului sau, Walter Sparrow. "Jim se foloseste adesea de muzica pentru a intra in rol", sustine o sursa apropiata a acestuia.

×