x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzica - Pe urmele Madonnei

Muzica - Pe urmele Madonnei

de Raluca Grintescu    |    06 Oct 2006   •   00:00
Muzica - Pe urmele Madonnei

Kylie Minogue scrie carti pentru copii

Cantareata australiana intoarce o noua pagina in cariera ei tumultuoasa. De data aceasta, nu este vorba despre vreun album sau turneu, ci pur si simplu despre lansarea unei carti pentru copii in care protagonista este o fetita pe nume Kylie. Cartea, intitulata "The Showgirl Princess", a aparut la Editura Penguin si relateaza povestea lui Kylie care doreste sa devina artista si drumul ei spre rampele luminii sustinut si de prietenii ei apropiati. Mai mult, exista un episod emotionant in care Kylie isi cauta cu disperare pantofii de scena, de care e nedespartita.

SOLD OUT. Cartea, care cuprinde un fotomontaj extraordinar cu ilustratii ale lui Minogue realizate de artista Swan Park, este dedicata "tuturor fetitelor din lume", asa cum consemneaza cantareata. La pretul de 22 de dolari, frumoasa naratiune se gaseste de cateva zile in rafturile magazinelor din Australia, urmand ca luna viitoare sa fie distribuita si in lume. In fine, dupa o lunga recuperare, Kylie isi face temeinic temele pentru o noua serie de concerte ce vor incepe in ianuarie anul viitor la Londra, orasul ei "adoptiv". Desi sunt programate abia peste cinci luni, biletele sunt aproape sold out.

FLASH NEWS
COLABORARE. Snoop Dogg si Dr. Dre vor colabora pentru urmatorul album Snoop, "The Blue Carpet Treatment". Producatorul a lucrat deja la cateva piese de pe discul la care si-au mai consemnat productia si Neptunes, Timbaland sau Rick Rock. Snoop Dogg are si invitati grei precum R. Kelly, Stevie Wonder, The Game, Ice Cube. Este prima oara dupa cinci ani cand Dr. Dre si Snoop si-au dat mana pentru un material audio a carui lansare este preconizata pentru 21 noiembrie.

SHOW PUNK. O expozitie "punk" dedicata grupurilor The Clash si Sex Pistols va avea inaugurarea la Londra, pe 7 iulie 2007. Panic Attack: "Art in the Punk Years", care marcheaza aniversarea a 30 de ani de la oficializarea miscarii punk, face parte dintr-o expozitie de amploare care va avea loc anul viitor la Londra, timp de trei luni. Prezentarea va aduce in atentia publicului tinute vestimentare ale celor doua trupe.

TURNEU. Jay-Z a dat startul turneului mondial "Global Express World Tour". Seria de concerte, care se va desfasura timp de sapte saptamani, va parcurge tari precum Marea Britanie, Olanda, Turcia, Grecia, China, Thailanda si continente ca Africa, si se va incheia la sfarsitul lunii octombrie, in Australia. Jay-Z s-a implicat si intr-un proiect ce-si propune sa aduca in atentia publicului "criza apei". In acest scop, rapperul va filma un documentar special - "The Diary of Jay-Z: Water for Life" - in timpul acestui turneu, emisiune ce va fi difuzata de MTV in noiembrie.
×