x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Neti nu crede in zodii norocoase

Neti nu crede in zodii norocoase

17 Aug 2007   •   00:00
 Cum să facem noi, toţi ceilalţi, care nu cunoaştem tainele astrologiei, să ne găsim mai uşor steaua norocoasă? Trebuie să crezi in ceea ce faci, să simţi şi să laşi intuiţia să decidă. Ea sigur nu o să dea greş şi o să te conecteze la steaua ta norocoasă.

 Există, aşa cum se spune, "zodii norocoase"? După părerea mea, nu. Fiecare zodie are părţile ei bune şi mai puţin bune, are plusuri şi minusuri. Nimic nu este stas, de aceea fiecare om se naşte cu mai mult sau mai puţin noroc. Lumea zice că Fecioara e cea mai norocoasă zodie, atunci de ce nu sunt toţi nativii din Fecioară la fel de norocoşi, ci numai unii?

 După părerea ta, norocul şi-l face omul sau este un dar, de undeva, dintr-un abis/neant? Proverbul romănesc "Norocul este intotdeauna aşa cum şi-l face omul" e foarte adevărat. Dacă vezi că ai mai multe ghinioane, trebuie să iţi dai seama că undeva greşeşti şi trebuie să schimbi ceva. Cănd o măncare iţi face rău, renunţi pe rănd la diferite ingrediente pănă iţi dai seama care dintre ele nu iţi face bine. Aşa este şi in viaţă. Renunţi la nişte tipare negative de găndire ca să atragi lucrurile bune.

 Crezi că este posibil să ne cunoaştem dinainte viitorul? Să aflăm azi ce ni se poate intămpla măine? Nu, nu este posibil. Nu există certitudini. Noi hotărăm in fiecare moment ce facem, şi atunci viitorul se schimbă in permanenţă. Alegem in fiecare clipă, iar viaţa noastră se modifică in funcţie de fiecare gănd. Viitorul nu este un punct fix spre care eu merg şi mă opresc ca intr-o staţie. El se schimbă cu fiecare minut, cu fiecare idee.

 Neti, fără ce anume nu ai putea trăi? Nu aş putea să trăiesc fără oamenii dragi mie.

 Dacă ai putea dialoga cu o stea, care ar fi primele trei intrebări pe care i le-ai adresa? O stea aduce noroc in viaţa omului, dar are şi influenţe negative. De aceea, prima mea intrebare ar fi care este scutul impotriva acestor emisii negative, cum să fac să mă feresc de ele? Aş intreba-o, de asemenea, căţi ani lumină sau fracţiuni de gănd mi-ar lua să ajung pănă la ea şi, mai ales, dacă se poate să ajung pănă acolo in viaţa asta sau trebuie să mai aştept o viaţă, două...
×
Subiecte în articol: vedete