x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun NEW BUSINESS - Acasă pentru inovaţie

NEW BUSINESS - Acasă pentru inovaţie

de Eliza Dumitrescu    |    08 Noi 2008   •   00:00

La 5 noiembrie a fost lansată o nouă companie de consultanţă de business, cube innovation.



Fondatoarea ei este Melania Damian, consultant cu o ex­pe­rienţă formată în opt ani de colaborare cu companii ino­va­tive din lume.

De-a lungul timpului, Melania Damian a lucrat pentru mărci precum Cillit, Vanish, Dettol, Veet sau AirWick. În ultimii trei ani a ocupat o poziţie globală în ca­drul Reckitt Benckiser. Pasionată de inovaţie, aria ei de ex­per­tiză acoperă mai mult de douăzeci de categorii de produ­se din industrii diferite, de la produse de îngrijire personală şi produse de curăţare a casei până la farmaceutice, publicistică şi provocatoarea industrie a tutunului.

Membră activă a unor grupuri globale de inovaţie, şi-a adus contribuţia în proiecte de interes global major: efectele poluării şi oportunităţi de soluţionare, beneficiile oxigenului şi aplicaţiile lui în industrii diverse, previziuni pentru China în anul 2050, aplicaţiile nanotehnologiei în diverse categorii de produse. Cube innovation va oferi companiilor consultanţă de-a lungul întregului proces de inovare cu grijă pentru profit, timp şi pentru resursele umane alocate.

×
Subiecte în articol: sufletul comertului