x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun News seriale

News seriale

15 Iun 2007   •   00:00

BODIES: INTRE VIAŢĂ ŞI MOARTE. Departe de modelul binecunoscut al serialelor cu doctori eroi puşi in situaţii extraordinare, "Bodies: intre viaţă şi moarte" este mai degrabă aspru, ironic, cu personaje reale aflate in situaţii uneori imposibil de rezolvat.

HUFF. Un psihiatru plin de succes şi foarte apreciat de pacienţii săi, doctorul Craig "Huff" Huffstodt este pe cale să-şi piardă raţiunea şi echilibrul in urma unui accident tragic.

TVR 2/Bodies: intre viaţă şi moarte/Serial/Duminică 22:10

BODIES: INTRE VIAŢÃ... ŞI MOARTE. Departe de modelul binecunoscut al serialelor cu doctori eroi puşi in situaţii extraordinare, "Bodies: intre viaţă şi moarte" este mai degrabă aspru, ironic, cu personaje reale aflate in situaţii uneori imposibil de rezolvat. Rob Lake este doctorul tănăr, plin de zel şi sigur pe el, care se alătură echipei de ginecologi şi obstetricieni a secţiei de maternitate şi care descoperă foarte repede că şeful său, Roger Hurley, este alarmant de incompentent. Cănd Lake greşeşte la răndul lui, acelaşi Hurley il protejează conform codului nescris al doctorilor, prin care o mănă o spală pe cealaltă. Tănărul doctor are nesuferita sarcină de a alege intre a-l denunţa pe şeful său pentru malpraxis şi a păstra tăcerea, riscănd astfel viaţa pacientelor.

AXN/Huff/Serial/Luni 0:00

HUFF. Un psihiatru plin de succes şi foarte apreciat de pacienţii săi, doctorul Craig "Huff" Huffstodt este pe cale să-şi piardă raţiunea şi echilibrul in urma unui accident tragic. Toţi cei care intră in contact cu Huff (Hank Azaria) - şi aici ne referim şi la familia lui - il ştiu ca pe o persoană şi totodată un profesionist complet dedicat celorlalţi, ajutăndu-i să-şi clarifice problemele, să-şi găsească liniştea interioară intr-un anumit moment al vieţii lor, el reprezintă acel punct de echilibru şi de respect de sine, de care ceilalţi au nevoie. Dar pănă şi psihiatrii ca dr Huffstodt au limitele lor.

×
Subiecte în articol: serial