x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nicolas Cage adoră să joace în filme de genul fantasy

Nicolas Cage adoră să joace în filme de genul fantasy

07 Ian 2011   •   16:55
Nicolas Cage adoră să joace în filme de genul fantasy
Sursa foto: Lucas Jackson/REUTERS

Nicolas Cage spune că adoră să primească şi să interpreteze roluri în filme de genul fantasy. Actorul a declarat de curând că îi place să se lase purtat de poveştile rolurilor pe care le interpretează fiindcă în viaţa de zi cu zi încearcă să fie foarte ancorat în viaţa reală. "Mi se pare eliberator să joc în filme din genul fantasy. Am descoperit, în timp ce am continuat să lucrez în cinema, că genul science-fiction este unul dintre puţinele care îşi permit să fii abstract şi în acelaşi timp să ţii legătura cu publicul", a spus Cage, citat de showbizspy.com.

"Acum sunt într-un punct în care îmi place să amuz familiile. Şi dacă asta înseamnă că trebuie să reduci violenţa, poţi întotdeauna să o înlocuieşti într-un mod curajos cu puterea efectelor şi magiei". Nicolas Cage a putut fi văzut în ultima vreme în producţia cinematografică plină de efecte speciale "Sorcerer's Apprentice" şi va putea fi urmărit în viitorul apropiat în "Season of the Witch".

Recent, actorul a mai vorbit şi despre vâlva care se tot face pe seama părului său, discuţii care, spune el, îl lasă cu gura căscată. "Nu înţeleg. Nu sunt singurul actor care a purtat perucă în filme, dar, pentru un motiv care îmi rămâne necunoscut, le place să vorbească mai mult despre mine. Nu port peruci în viaţa reală, dar îmi place să mă deghizez în diverse personaje. Şi de multe ori cînd port perucă, lumea spune că este părul meu, şi invers. Măcar pot să mă amuz pe treaba asta", a mai adăugat Cage.

×
Subiecte în articol: peruca roluri nicolas cage fantasy