x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Noaptea dintre ani, cu cântec

Noaptea dintre ani, cu cântec

de Raluca Grintescu    |    30 Dec 2008   •   00:00

Bucureştenii vor avea de ales pentru a se distra în ultima noapte a anului între “Vanghelion”, “Revelionul Maneliştilor” şi două gigantice petreceri în aer liber în Piaţa Constituţiei şi Piaţa Revoluţiei.



Revelionul de la Romexpo îl va avea ca invitat special pe Enrique Iglesias, care va susţine în noaptea dintre ani un recital de apro­ximativ 60 de minute. Printre artiştii care vor cânta la Revelionul lui Marian Vanghelie se mai numără Andreea Bănică, Akcent, Smiley, Simplu, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, Marcel Pavel, Mandinga, Holograf, Voltaj, Proconsul, Iris şi Viorica şi Ioniţă din Clejani. Surpriza vine anul acesta de la Sala Polivalentă. Aici, o agenţie de impresariat vrea să strângă 1.000 de oameni la o petrecere exclusivistă, unde se vor asculta manele. Pe afiş vor fi, printre alţii, Florin Salam, Denisa şi Ionuţ Cercel.  Municipalitatea organizează petrecerea dintre ani în Piaţa Constituţiei. Pentru spectacol au fost pregătite un foc de artificii din curtea Casei Poporului şi în premieră o perdea de jocuri de lumini şi jocuri pirotehnice de pe acoperişul Palatului Parlamentului. Ca în fiecare an, în Piaţa Revoluţiei, va avea loc show-ul Pro, organizat de ProTV, ProFM şi MTV, care se va intitula “L!VE Revolution”. Loredana, Animal X, Akcent, Montuga, Alb Negru, Anca Badiu, Voltaj sunt artiştii care vor urca pe scenă şi vor anima petrecerea.  

ÎN ŢARĂ. Tonul petrecerii din noaptea de 31 decembrie va fi dat de această dată în stil retro. Pentru toţi iubitorii de muzică, ultima noapte a anului va aduce un parfum de “oldies but goldies”. Pe scena din Piaţa Mare vor urca trei formaţii: Goombay Dance Band, Saragosa Band şi No Mercy, pentru care Primăria a plătit 62.000 de euro, spre deosebire de anul trecut când pentru spectacolele de final de an au fost alocate 2,4 milioane de euro. Nici clujenii n-au fost uitaţi. Samantha Fox va concerta în centrul oraşului, în aer liber.

×
Subiecte în articol: anti tv