x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Novice in sportul alb

Novice in sportul alb

17 Aug 2007   •   00:00

Frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 3 a primit cu bucurie propunerea Jurnalului Naţional de a poza pe un teren de tenis. Nu de alta, dar sportul alb este unul dintre favoritele sale şi chiar dacă pănă acum nu a pus măna pe rachetă, Raluca Lăzăruţ n-a mai vrut s-o lase jos după ce a reuşit căteva lovituri căştigătoare.

Frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 3 a primit cu bucurie propunerea Jurnalului Naţional de a poza pe un teren de tenis. Nu de alta, dar sportul alb este unul dintre favoritele sale şi chiar dacă pănă acum nu a pus măna pe rachetă, Raluca Lăzăruţ n-a mai vrut s-o lase jos după ce a reuşit căteva lovituri căştigătoare. "Intotdeauna am considerat acest sport unul aristocratic şi sincer, deşi mi-am dorit mereu să joc tenis, pănă acum niciodată n-am ajuns să pun in practică această dorinţă", ne-a declarat Raluca. Jucătorii săi preferaţi sunt Rafael Nadal şi Justine Henin, actualul lider mondial al fetelor. "Dintre romăni am incredere că Andrei Pavel ne va reprezenta in continuare cu succes in tenisul mondial", este convinsă vedeta Antenei 3.

In afara sportului alb, frumoasa roşcată urmăreşte cu plăcere gimnastica, atletismul, voleiul şi, cum altfel, fotbalul. Nu de aceeaşi atenţie se bucură Formula 1, pe care o consideră plicticoasă, cu sau fără Michael Schumacher. "Sportul m-a atras de cănd eram mică, mi se pare că a impulsionat intotdeauana omul să fie mai bun, mai iute, mai inteligent... mai sus şi, oricăt ar dori să-l murdărească unii, va rămăne puritatea evoluţiei rasei umane", mai adaugă Raluca Lăzăruţ.

Şi călătoriile fac parte din pasiunile vedetei postului din Băneasa. "Iubesc să călătoresc, am văzut multe locuri frumoase. M-a fascinat Marbella, un oraş din sudul Spaniei, atăt prin aşezarea geografică (avea pe o parte marea, pe cealaltă muntele, plaje minunate şi se putea vedea lejer ţărmul Africii), căt şi prin luxul ce domină tot peisajul. Maşinile de colecţie şi iahturile impunătoare ce te inconjurau neincetat te făceau să te simţi oarecum neinsemnat in acel decor", mărturiseşte prezentatoarea tv. Un alt oraş despre care işi aminteşte cu plăcere este Veneţia, "un amestec ciudat intre romantism şi tristeţe". Şi dacă tot vorbim despre Italia, din peisaj nu putea lipsi Milano: "Un oraş cu adevărat cosmopolit, un amalgam de obiective turistice ce merită vizitate, magazine de lux, oameni zămbitori şi binevoitori şi... multe manechine".

Priorităţi. Despre intemeierea unei familii, Raluca ne-a spus că nu reprezintă una dintre priorităţile in acest moment. "N-am nici 25 de ani, aşadar este timp berechet şi pentru astfel de lucruri. Insă imi doresc un bebe, pentru că sunt innebunită după copii", a incheiat prezentatoarea ştirilor sportive ale Antenei 3.

×
Subiecte în articol: cover story