x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Observatorii

Observatorii

14 Sep 2007   •   00:00

Ştiriştii Antenei 1 s-au mutat in casă nouă. De puţină vreme, studioul Observatorului are o altă "faţă". Investiţia aduce, cu siguranţă, imaginea unui spaţiu modern, de unde informaţiile au o destinaţie precisă: telespectatorul.

Studioul de Ştiri al postului Antena 1 are o nouă "faţă"


Ştiriştii Antenei 1 s-au mutat in casă nouă. De puţină vreme, studioul Observatorului are o altă "faţă". Investiţia aduce, cu siguranţă, imaginea unui spaţiu modern, de unde informaţiile au o destinaţie precisă: telespectatorul. O grafică nouă, calitatea imaginii, a sunetului, dar şi cea a luminilor sunt suficiente argumente pentru ca publicul să se simtă confortabil in faţa micului ecran. "Telespectatorii romăni sunt mai educaţi, dar şi mai pretenţioşi, mai ales că au la dispoziţie o gamă largă de televiziuni", ne-a declarat Alessandra Stoicescu, unul dintre prezentatorii Observatorului de la ora 19:00. Alessandra este de părere că toate aceste schimbări erau necesare pentru ca statutul de cea mai bună emisiune de ştiri să fie respectat. "Era momentul să facem acest pas pentru a ne respecta numele de cel mai bun «produs» de ştiri. Este o evoluţie firească", a adăugat Alessandra.

Â

Publicul. Şi Lucian Măndruţă este incăntat de noul studio al Observatorului. "Totul este să fii relevant pentru public. Dacă tot efortul făcut nu se vede pe sticlă, e inutil", spune jurnalistul.

,,Cred că s-a creat o confuzie tristă intre crainici şi oamenii de ştiri. Observatorul este un fel de şcoală de master pentru jurnalişti"

Alessandra Stoicescu jurnalist

,,Excepţional. Despre asta e vorba la ştiri, despre lucruri care nu ţi se intămplă in fiecare zi, ţie, cel care se uită la ele"

Lucian Măndruţă jurnalist

×
Subiecte în articol: cover story